Sam u kući za Božić: 'Tijekom blagdana me uhvati depresija'

0
Alen Vitasović
Alen Vitasović

Ja sam inače jako loš karakter i čudna osoba. Kad su Božići, blagdani i Nove godine uhvati me depresija, kaže nam iskreno Alen Vitasović (52). Glazbenik živi u istarskim Orbanićima sam. Sam će i dočekati Božić, kaže, negdje u Istri, piše 24sata.

- Ne slavim Božić, odnosno jako rijetko, tj. kad me natjeraju. Većinom prespavam na kauču. Ide mi na živce što je sve zatvoreno, oštarije i restorani, nigdje nema nikoga iako sam se uvijek povlačio u osamu. Gledat ću televiziju, vjerojatno National Geographic, na HTV-u nema ništa, i zaspat ću na kauču - govori Alen. 

 

Ne voli blagdane jer smatra da ima puno licemjernih ljudi.  - Idu mi na živce zli ljudi. Ima puno konzumerista koji samo kupuju hranu i poklone. Puno toga je nekako umjetno. Idu u crkvu i mole se, ispovijedaju, a nisu dobri ljudi. Ja sam dobar čovjek - smatra Alen. Najviše ga smeta što ljudi jedno govore, drugo misle, a treće rade. - Nemam koncerata, što mi nije problem. S jedne strane mi je lijepo što sam doma u Orbanićima - kaže Vitasović za 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa