Božić u Buzetu ipak će održati! Evo čega se sjetio Robert Marušić

0
Robert Marušić
Robert Marušić

Božić u Buzetu će se ipak održati! “Tiha Noć” u interpretaciji Olivera Dragojevića! “Radujte se Narodi” u interpretaciji Krunoslava Kiće Slabinca! “Božić je judi” od Šajete! “Sretan Božić svakome” od Fantoma! “Božić dolazi” od Srebrnih Krila, te ukupno 15 božićnih pjesama, će se na sam dan Božića, 25.12. od 12 sati slušati sa otvorene terase Stare Oštarije u Buzetu! Građani Buzeta će ovaj kratki božićni glazbeni program moći slušati iz svojih stanova i kuća, sa svojih prozora, balkona, ali i iz vozila ako se zateknu u doljnjem dijelu grada, na Fontani.

 

Buzetski poduzetnik, nekadašnji DJ Robert Marušić se tako domislio kako prigodno obilježiti ovaj drugačiji Božić 2020. godine. Izabrao je petnaest najpopularnijih božićnih pjesama koje će preko velikog razglasa sa otvorene terase puštati građankama i građanima doljnjeg dijela grada Buzeta. Na društvenim mrežama će se prenositi tih 45 minuta izabranog programa uživo.

Buzetska kotlina će na Božić, od 12 sati, kratko odzvanjati svečanim prigodnim popularnim melodijama. Robert će na terasi biti sam, sukladno epidemiološkim mjerama protiv virusa Covid19. Da se ne zaboravi, Božić je judi! Sretno svima!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa