bruno krajcar:

'Sve će biti dobro, jer na kraju dobro pobjeđuje zlo' (video)

0
Bruno Krajcar i Veronika
Bruno Krajcar i Veronika

Jedan od naših najsvestranijih akademskih glazbenika, skladatelj, kantautor, orguljaš, pijanist, urednik, producent, tekstopisac i etnomuzikolog na kraju  ove neobične godine nam donosi album pod nazivom Sve će biti dobro.

Bruno nam progovara dušom pjesnika koji u svemu traži dobro, te koji i u ovim vremenima pandemije uzrokovane koronavirusom vidi priliku za čovjekovo vraćanje iskonskim vrijednostima i promišljanju o smislu života. Tako pjesme koje imaju višegodišnje datume rođenja, na ovom albumu nalaze svoj dom pod zajedničkim nazivnikom "sve će biti dobro, jer na kraju dobro pobjeđuje zlo".

 

U toj prekrasnoj glazbenoj priči Krajcaru se priključuju brojni eminentni glazbenici koji u zajedničkoj misiji donose vjeru, nadu i optimizam. Zanimljivost albuma je i sudjelovanje Brunine djece Veronike i Mihaela koji u pjesmama Sve će biti dobro i Bog je moj Otac donose onu iskonsku dječju čistoću i nepatvoreni glazbeni talent svevremenskih dimenzija. Album nam predstavlja zanimljive glazbene suradnje čiju ćete dubinu i ljepotu otkrivati višekratnim preslušavanjem i prepuštanjem glazbi i stihovima koji nisu okrenuti ponekad surovoj svakodnevici, već dubini ljudske duše i vječnosti.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

AGENT/ AGENTICA ZA NEKRETNINE

Do: 20.01.2021.

FAŽANA-FASANA, ISTARSKA ŽUPANIJA

PRODAVAČ/ICA

Do: 27.01.2021.

VIŽINADA-VISINADA, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPASIOC/SPASITELJICA NA OTVORENOM MORU

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI RADNIK/RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA