Direktor NK Istre 1961 pijan razbio automobil pa pobjegao policiji

0
Andrej Sazonov na slici lijevo (Foto: 24 sata)
Andrej Sazonov na slici lijevo (Foto: 24 sata)

Direktor nogometnog kluba Istra 1961, Andrej Sazonov (45) skrivio je 8. studenog navečer prometnu nesreću nakon koje se udaljio ne pričekavši policiju. I to nije sve. Najpopularniji Rus u Puli bio je pod utjecajem alkohola, piše 24 sata.

Koliko je točno popio ne zna se, no nakon što su ga policajci nešto kasnije ipak pronašli u njegovom stanu izmjereno mu je 1,34 promila. Zbog svega toga „zaradio“ je prijavu zbog vožnje u pijanom stanju, izazivanja nesreće sa znatnom materijalnom štetom te bijega s mjesta nesreće.

Sazonov se toga dana oko 19.20 sati vozio na Vidikovcu u Puli. Kako je bio pijan nije imao kontrolu nad Hondom kojom je upravljao te je udario u parkirani Renault Twingo. Od siline udarca odbacio je Twingo, koji je doduše bio nepropisno parkiran, u dvorište obližnje kuće. Sazonova se Honda odbila i udarila u stup javne rasvjete, no on nije pričekao policiju te se s tako oštećenim automobilom odvezao prije dolaska policije.

Renault je vlasništvo 28-godišnjakinje iz Pule i gotovo je potpuno uništen, a šteta se procjenjuje na oko 50 tisuća kuna. I vlasnica Twinga je također prijavljena - zbog nepropisnog parkiranja, piše 24 sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

NOĆNI/A RECEPCIONAR/KA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

MESAR/ICA

Do: 30.06.2022.

LABIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA