Ladonja predala kandidacijsku listu za Sabor

0
Vlado Ivetić, Ivo Uccio Miletić i Plinio Cuccurin
Vlado Ivetić, Ivo Uccio Miletić i Plinio Cuccurin

Glavni tajnik stranke Ladonja Ivo Uccio Miletić predao je 8. studenog Državnom izbornom povjerenstvu u Zagrebu Ladonjinu kandidacijsku listu za Hrvatski sabor. Ladonja je svoju kandidaturu istaknula samo u 8. izbornoj jedinici, koja pokriva Istru i Rijeku.

Ladonjina lista za Sabor sastavljena je s građanima Istre i Kvarnera i Liburnije. Naime, na predizborima koje je provela Udruga građana Ladonja oko 30 tisuća birača, izabralo je po njihovom mišljenju 14 najboljih kandidata. Na predizborima se kandidiralo ukupno 20 potencijalnih kandidata za Ladonjinu listu za Sabor. Nakon što je Udruga građana Ladonja organizirala i provela predizbore stranka je rezultate preuzela.

Najveće povjerenje birača na predizborima, ili brojkom 24.422 glasa dobio je Plinio Cuccurin pa je on nositelj i prvi na Ladonjinoj kandidacijskoj listi za Sabor. Na drugom je mjestu Tatjana Galić, treći na listi je Bruno Nefat, a potom slijede Mauricio Licul, Ivo Uccio Miletić, Anton Rudan, Rosanna Berné, Raoul Privileggio, Ivan Funčić, Robert Raponja, Vlado Ivetić, Alen Rosanda, Amir Adžikić i Ivica Zelić.

Kandidati na Ladonjinoj listi rado ističu da dolaze iz realnog života i predstavljaju sve one ljude koje redovito plaćaju poreze, odlaze na posao, brinu o svojim obiteljima... Uvjereni su da Hrvatskoj trebaju korjenite promjene i da se samo promjenom ponašanja i političara može ostvariti drukčija Hrvatska, priopćeno je iz Ladonje.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHINJSKI/A RADNIK/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

NOĆNI/A RECEPCIONAR/KA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BARMEN/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA