Pijan bježao policiji šumskim putovima oko Vižinade

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Porečka je policija 20. studenoga oko 2.20 sati kod mjesta Markovići kraj Vižinade zatekla i uhitila 36-godišnjaka koji je prethodno bježao policiji i počinio više prometnih prekršaja. Naime, policijski službenici su nedaleko naselja Ohnići, uređajima za davanje zvučnih i svjetlosnih signala pokušali zaustaviti vozača koji se oglušio na izdano upozorenje te povećanom brzinom kretanja počeo bježati automobilom Renault Clio, s probnim registarskim pločicama, kroz šumske puteve prema naselju Markovići gdje je zaustavljen.

Vozač je uhićen i isključen iz prometa. Provedenim istraživanjem utvrđeno je da vozač upravlja automobilom kojem je isteklo važenje prometne dozvole, pod utjecajem alkohola od 1.90 promila te da kod sebe nema vozačku dozvolu, za koju je utvrđeno da je istekla još prije tri godine.
Zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama 36-godišnjak je priveden na nadležni sud koji mu je izrekao novčanu kaznu od 8200 kuna i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od 4 mjeseca.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

DIPLOMIRANI/A INŽENJER/KA GRAĐEVINE

Do: 30.09.2020.

BUZET, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI/A GRAĐEVINSKI/A RADNIK/CA

Do: 30.09.2020.

PLOMIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 10.10.2020.

NOVIGRAD-CITTANOVA, ISTARSKA ŽUPANIJA