Festum Umag pokreće prvi Dramski Studio u Umagu

0
Vili Bassanese i Damir Zlatar Frey
Vili Bassanese i Damir Zlatar Frey

Ustanova Festum Umag, u suradnji s redateljem, koreografom, dramskim piscem, kostimografom, scenografom i utemeljiteljem umaškog  festivala Damirom Zlatarom Freyem, pokreće jedinstveni projekt za sve zaljubljenike u kazalište i glumu, neotkrivene talente i buduće profesionalne glumce- Dramski studio Umag(o), studio koji potiče polaznike na učenje, introspekciju, improvizaciju te osvještavanje s ciljem produciranja kazališne predstave. Prijave započinju 16. studenog, putem on-line prijavnice na službenim web stranicama Grada Umaga.

 

Potrebno je samo ispuniti prijavnicu te istu poslati najkasnije do 27. studenog. Dramski studio Umag(o) namijenjen je za sve zainteresirane, od 15. do 100. godine života, a uključivanje u isti ovisit će o ishodu audicije koja će se održati u Kazališnoj dvorani „Antonio Coslovich“ početkom prosinca 2020. godine.

Dramski studio Umag(o) s radom će započeti sredinom prosinca, a nastava će se odvijati dva puta tjedno. Za sve kandidatkinje/kandidate koji budu primljeni, Dramski studio Umag(o) bit će potpuno besplatan. Prijavite se i ostvarite svoj san!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa