Stjepan Hauser pozirao sa ženom koja ga bezuvjetno voli

0

Osim sviračkih fotografija i videa, slavni violončelist već dugo nije provocirao javnost svojim duetima sa samozatajnim ženama. Danas je raznježeni glazbenik pokazao jednu koja će zauvijek biti u njegovom srcu s kojom se vremena na vrijeme fotografira, piše Tportal.

'Ovo je jedina žena koja me bezuvjetno voli', opisao je violončelist uz fotografiju na kojoj se grli sa svojom majkom Marijom Hauser. Odmah su naravno počeli pljuštati komplimenti sa svih strana svijeta.' Nema ničeg ljepšeg od majčine ljubavi', 'Prekrasni ste, točno se vidi koliko se volite', 'Uvijek je čuvaj kraj sebe', samo su neki od oduševljenih komentara.

 

Jedan od najpoželjnijih hrvatskih neženja već je ranije isticao kako je njegova majka jedina žena koja ga zaista voli. 'Sve druge ljubavi itekako su uvjetne. No mama se ne slaže s tom mojom životnom filozofijom. Svaka mama želi najbolje svom sinu, ali ponekad mame ne znaju što je najbolje za njihovu djecu', objasnio je glazbenik za In Magazin prije godinu dana.

Violončelist je otkrio kako traži osobu koja je plaha poput vile, jednostavna i skromna te je napomenuo kako 'ne pristaje ni na što manje od božanstvenog' te da ne namjerava spustiti svoje kriterije. Dok ne pronađe ženu po svojim mjerilima, uživa u samoći, piše Tportal.

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

GRAĐEVINSKI/A POSLOVOĐA/TKINJA

Do: 30.09.2020.

BUZET, ISTARSKA ŽUPANIJA

ARMIRAČ/ICA

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

KROVOPOKRIVAČ/ICA

Do: 30.09.2020.

PLOMIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 10.10.2020.

NOVIGRAD-CITTANOVA, ISTARSKA ŽUPANIJA