Istranke izradile majice s porukama nade i ohrabrenja (foto)

0
Melissa Rabar i ilustratorica Tena Zovak obukle su majice s motivacijskim porukama
Melissa Rabar i ilustratorica Tena Zovak obukle su majice s motivacijskim porukama

Luana Poleis je psihologinja i psihoterapeutkinja iz Višnjana. Terapije održava u Višnjanu, Puli i u online obliku. Kroz rad s klijentima, zapisivala je misli, slogane i citate i došla na zanimljivu ideju... Tako se rodila suradnja s hrvatskim brendom CRO8 te su svjetlo dana prvi put ugledale atraktivne majice s motivirajućim porukama.

"Melissa Rabar iz CRO8 i ja našle smo se na kavi i upoznale. Zajedno smo odabrale pet slogana za koje smatramo da šire ideju o stavovima i granicama koje smo postigli kroz život, o mentalnom zdravlju i svijetla su točka na svakom životnom putu. Poručiti drugima o sebi na sasvim jedinstveni način. 'Danas volim sebe!', 'Idem svojim tempom', 'Naučila/o sam uživati', 'Anksioznost je iskustvo' i 'Ne kvari moj život'. Ilustracije smo napravile spontano i po intuiciji. I mislim da je ispalo baš onako kako treba. Drugačije." ispričala nam je Luana. Ispod ilustracije, ekipa iz CRO8-a odlučila je ubaciti pravi Luanin potpis. Ilustracije je izradila Tena Zovak koja živi u Zagrebu, ali je iz Slavonskog Broda.

 

"Collection by Luana Poleis. Tako smo nazvale kolekciju. Poanta cijele kolekcije je da poruke na majici budu ohrabrenje samome sebi i pobjeda nad svim strahovima, bolestima i lošim iskustvima s kojima smo se svi barem jednom susreli u životu. Mislim da smo napravile jednu zanimljivu priču, a pogotovo u ovom ludom vremenu, kad je psiha svakoga od nas najosjetljivija stavka. Majice se mogu naručiti na našem Instagram i Facebook profilu. Ili osobno ako se sretnemo negdje. Zasad štampamo samo na sweatshirt, duge crne majice", ispričala nam je Luana. (K.S.R.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa