Pokreni karijeru u pravom smjeru! Evo novih oglasa za posao

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Roaming Networks je jedan od vodećih sistem integratora u ICT industriji u centralnoj i istočnoj Europi sa preko 700 zaposlenih. Pružaju profesionalne usluge konzaltinga, projektiranja, implementacije i slično. Partneri su sa preko 15 globalnih proizvođača opreme prisutnih u ICT sektoru, a sada su u potrazi za Voditeljem projekata za implementaciju pasivne optičke mreže (m/ž).  Potrebno je imati VII stupanj (tehnička orijentacija) te minimalno tri godine radnog iskustva na sličnim radnim mjestima. Ako si se pronašao u ovom oglasu, javiti im se možeš do 11. studenog.

Hattrick-PSK je regionalna kompanija nastala spajanjem Hattrick-a i Prve sportske kladionice, a na hrvatskom je tržištu prisutna već više od 20 godina te zapošljava više od 850 zaposlenika. Svojim zaposlenicima pruža mogućnost kontinuiranog učenja i osobnog razvoja te stjecanja suvremenih iskustava u radu. Uslijed širenja poslovanja u kontinuiranoj su potrazi za novim talentima, a trenutno im je potreban Prodavač - blagajnik (m/ž) na više lokacija. Pozivaju te da za otvorenu poziciju pošalješ prijavu sa životopisom, najkasnije do 09. studenog.

Ako želiš sigurno radno mjesto, iznadprosječna fiksna primanja u maloprodaji, mogućnost napredovanja i dodatnih primanja ovisno o trudu i ambicijama te 2 slobodna dana u tjednu – ovo je oglas za tebe! Lidl Hrvatska traži Prodavača (m/ž) za rad u Poreču. Opis posla uključuje rad na blagajni i usluživanje kupaca, slaganje robe i punjenje polica, održavanje čistoće trgovine i prostora ispred trgovine i slično. Ukoliko te ovaj oglas privukao, svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 8. studenog.

Želiš biti dio međunarodnog tima koji ima priliku raditi u tehnološki naprednom okruženju i svakodnevno učiti na poslu? BAT & TDR nastavlja ulagati u daljnji rast i razvoj tvornice u Kanfanaru u Istri, stoga u ovom trenutku traže motivirane i odgovorne osobe koje žele aktivno upravljati svojom karijerom, koristiti prilike za napredovanje i razvoj svojih sposobnosti i to za radno mjesto Administrator uvođenja novih proizvoda (m/ž). Radi se na projektima povezanim s implementacijom novih proizvoda ili modifikacijama postojećih proizvoda kako bi podržao tim u prilagodbi prema promjenama. Ovaj oglas ostaje aktivan do 6. studenog.

RIS Consulting GmbH je u potrazi za Fullstack Developerom (m/ž). Kao Fullstack Developer radit ćeš na izazovnim pitanjima i inovativnim projektima oko teme modernih aplikacija u cloudu. Potrebno je 5+ godina iskustva u C # ili sličnom objektno orijentiranom jeziku, kao što su Visual Basic .NET, Java ili C ++, a znanje jezika kao što su JavaScript ili Bootstrap je plus. Posao se radi remote, a sve uvjete i pogodnosti provjeri na oglasu koji je aktivan do 5. studenog.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa