van svake pameti!

Engleski tinejdžer visio na vrhu elektrane Plomin i radio zgibove (video)

6
Foto: 24sata/Instagram
Foto: 24sata/Instagram

Adam Lockwood (19) upao je na posjed termoelektrane u Plominu, najviše građevine u Hrvatskoj. Kad je došao na vrh, odmarao je šest sati, a onda se primio za rub i na 340 metara visine radio je zgibove, piše 24sata. Za mančesterskog tinejdžera koji ovakve pothvate objavljuje na društvenim mrežama, to je bila još jedna crtica s popisa opasnih i suludih pothvata.

- Uspon na 340 metara oduzeo mi je dosta snage pa mi je bilo malo teže raditi zgibove. Ali ovako visoko još nisam bio. Monstruozna struktura - napisao je Adam, koji je u Hrvatsku došao na poziv prijatelja s kojim je, kako tvrdi, upao na posjed termoelektrane u 2 ujutro kako bi izbjegli radnike, javlja 24sata

Uspon je trajao oko dva sata, ali još šest sati skupljao je energiju kako bi se mogao uhvatiti za metalni rub i raditi zgibove. Morali su čekati noć kako bi se spustili. - Bili smo gore 21 sat. Nije nam bilo hladno jer je termoelektrana u pogonu. Bio je to dobar osjećaj, jedan od najdojmljivijih pothvata - dodao je mančesterski tinejdžer, piše 24sata gdje pogledajte video.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa