Lorena Žunić kandidatkinja IDS-a za načelnicu Fažane

0
Ivan Geršić i Lorena Žunić
Ivan Geršić i Lorena Žunić

Lorena Žunić bit će IDS-ova kandidatkinja za načelnicu Općine Fažana, objavljeno je na konferenciji za medije, održanoj 24. siječnja u sjedištu IDS-a u Puli. Kandidat za njezinog zamjenika je Ivan Geršić.

Žunić je istaknula kako je prihvatila prijedlog Podružnice IDS-a Fažane da se kandidira jer zna da, zajedno s mladim IDS-om Fažane, može doprinijeti razvoju i uspjehu Općine.

„Kandidirala sam se jer želim svoju sposobnost, radno iskustvo i znanje staviti na raspolaganje svojoj lokalnoj zajednici te zajedno s mještanima stvoriti uvjete za bolju budućnost nama i našoj djeci“, poručila je Lorena Žunić.

„Moj će se rad bazirati na tome da svim svojim mještanima omogućim bolji i kvalitetniji život, vodeći pri tome računa o ispunjavanju njihovih različitih potreba. Naša Fažana ima velikog potencijala u društvenim i gospodarskim segmentima, koji do sada nije iskorišten“, kazala je Žunić i nadodala kako će se zalagati da poduzetnici Fažane nesmetano rade i razvijaju svoji posao te da uz to zapošljavaju sumještane.

Program rada Općine bit će uskoro predstavljen javnosti, a izradit će ga sa svojim stručnim timom. „U izradu programa želim uključiti i sumještane jer mi je njihovo mišljenje jako važno. Bit ću usmjerena na podizanje kvalitete i standarda života u Općini. Na listi mojih prioriteta bit će gospodarski razvoj, društveni standard i općinska infrastruktura. Bit će to program mještana Fažane za Fažanu“, izjavila je kandidatkinja za načelnicu, a izrazila je i želju da svojim sumještanima vrati povjerenje u vlast i ljude u Općini.

Predsjednik Općinske podružnice IDS-a Fažana Ivan Geršić, kandidat za donačelnika Općine Fažana, napomenuo je da svojim znanjem i iskustvom stečenim kroz posao i život, svojom mladošću i entuzijazmom, zajedno s kolegicom Žunić i timom obrazovanih, sposobnih i poštenih ljudi, stanovnicima Fažane nudi socijalan i društveno orijentiran program, s definiranim ciljevima razvoja Općine.

„Općina će nakon ovih izbora postati servis mještanima, partner u rješavanju potreba i problema. Nesebično ćemo raditi za bolju Općinu Fažana i uložit ćemo svoje znanje i vještine kako bi realizirali općinske projekte“, zaključio je. Dio tima bio je prisutan na konferenciji, potpredsjednica općinske podružnice IDS-a Fažana Sandra Nakić Pavlić te članovi Podružnice Dragana Belas i Ivan Marčeta. (Tekst i foto: Paola Albertini)

Dragana Belas, Ivan Geršić, Lorena Žunić, Sandra Nakić Pavlić i Ivan Marčeta
Dragana Belas, Ivan Geršić, Lorena Žunić, Sandra Nakić Pavlić i Ivan Marčeta

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

MESAR/ICA

Do: 30.06.2022.

LABIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BRODOVOĐA/BRODOVOTKINJA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA