Milanović u Pazinu: 'Imamo premijera koji ništa ne zna'

0
Zoran Milanović (foto: Robert Anić/PIXSELL)
Zoran Milanović (foto: Robert Anić/PIXSELL)

Predsjednik države Zoran Milanović ponovno je danas u Pazinu na proslavi Dana Istarske županije komentirao najnovije informacije o aferi Janaf. Šef države i dalje tvrdi da premijer mora znati za istragu, prenosi Jutarnji list.

"Ranko Ostojić ne govori točne stvari. Ne mogu reći da laže. Ono što je važno je da premijer mora znati. Gdje piše da ne smije znati? Ja kažem da mora znati. Mi imamo premijera koji ništa ne zna... Martin u Bruxelles, Martin iz Bruxellesa", kaže Milanović.

"On mora znati. Ja mu vjerujem da će s tim informacijama, koje su teške, raspolagati odgovorno", dodao je.

"Tko tako ne misli? Ivo Josipović? On je bivši predsjednik. Ne slažu se s tim ljudi koji se vide dalje od ZKP-a, brinem se za studente prava'', kaže Milanović.

"Neovisnost DORH-a znači da nema utjecaja na njihove procedure. Tko vodi državu? Policajci sa bubama? Još 10 mjeseci se zavlačila istraga... Nemojte mi prodavati to pod struku. To je taktički protokol.. Sve je potpuno jasno. Premijeru još jedan pozdrav. Vidim da se igra riječima i govori o bjesnoći. Očito mu je pao šećer nakon onog hakla na Jarunu. Neka mu netko da kocku šećera", rekao je, između ostalog, Milanović.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa