Najbolji svjetski off road vozači uskoro stižu u Buzet!

0
Foto: Istragram
Foto: Istragram

U Buzetu će se od 17. do 23. listopada ponovno susresti najbolji svjetski off road vozači u sklopu manifestacije Wild Boar Valley Challenge 2020.

"Dragi prijatelji i sudionici WBVC-a, obavještavamo vas da je natjecanje Wild Boar Valley Challenge 2020. odobreno! Ovogodišnji event će se održavati sukladno najavi, tako da je termin održavanja od 17. do 23. listopada 2020. godine. Kao što znate, Istra je već neko vrijeme označena kao “sigurna zona” što se tiče korona virusa (COVID-19). Međutim, to je tako zbog odgovornog ponašanja i pridržavanja svih propisanih mjera Stožera civilne zaštite RH. Tako će biti i nadalje. Cijelo vrijeme za trajanja natjecanja, svi ćemo biti pod nadzorom epidemiološkog tima", javili su organizatori koji napominju da će i nadalje biti potrebno koristiti dezinfekcijska sredstva (osigurava organizator); maske za lice (osiguravaju sudionici); te održavati razmak od minimalno 1,5 m prilikom grupiranja.

"Ove godine imamo još jednu novost. Vodite brigu da će se prolog za startne pozicije voziti u nedjelju (a ne u ponedjeljak, kao do sada). Ovo su najosnovnije informacije, a o detaljima ćemo vas obavještavati do samog početka Wild Boar Valley Challenge 2020. Pozivamo sve zainteresirane, one koji su se već prijavili, ali i vas koji ste čekali zajedno s nama trenutak u kojem će se znati konkretna situacija vezana uz COVID-19, da  potvrde svoje prijave za sudjelovanje na WBVC 2020", objavili su organizatori.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa