566 eurokonzalting sdz webbanner istarski v2

Životna priča pulskog borca i vatrogasca: 'Želim biti prvak svijeta'

0
Andi Vrtačić (foto: 24sata)
Andi Vrtačić (foto: 24sata)

Kada sam počeo s borilačkom karijerom, tata i ostatak obitelji nisu bili sretni time, ali to je moj životni put i sada me podupiru u karijeri. Nona mi je znala govoriti: ‘Sinko, što ti to treba?!’, rekao je Andi Vrtačić (25), pulski vatrogasac i MMA borac koji je jedan od glavnih lica Armagedona, piše 24sata.

Od svoje sedme godine počeo je trenirati nogomet jer je, kako kaže, sva ekipa išla tamo. - Sa 17 godina sam se razočarao u nogomet jer tu jako puno igra veza. Ekipni je sport i puno ovisiš o drugima pa sam se ipak pronašao u MMA-u - objašnjava Andi koji je ipak imao neke koristi od desetogodišnjeg treniranja nogometa, a to su izdržljivost nogu i dobar kardio koji mu i danas pomažu u MMA karijeri, piše 24sata.

Osim MMA-a Andijeva ljubav je i posao vatrogasca. - 2014. godine sam završio srednju školu, a nakon toga sam se odmah odlučio za prekvalifikaciju u vatrogasca. Tata je bio vatrogasac i to mi je bio san i cilj pa sam odlučio krenuti očevim stopama - kaže Vrtačić koji smatra da vatrogasac mora biti fizički jak i mentalno stabilan. - Od opreme volim koristit sjekiru, a u svojoj vatrogasnoj karijeri do sad sam išao na različite intervencije, od požara šume i požara stana do toga da nas ljudi zovu da im skinemo mačku, jedna žena nas je molila da joj odemo kupiti med... - ispričao je Andi. - Stipe Miočić je bolji u kavezu, ali ja sam bolji vatrogasac! Želim biti prvak svijeta u UFC-u! - zaključio je Puljanin, donosi 24sata.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

POMOĆNI/A GRAĐEVINSKI/A RADNIK/ICA

Do: 25.09.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

FARMACEUTSKI/A TEHNIČAR/KA

Do: 27.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

GRAĐEVINSKI/A POSLOVOĐA/TKINJA

Do: 30.09.2020.

BUZET, ISTARSKA ŽUPANIJA