Poslovne prilike nadohvat ruke!

0

Tvrtka Convergent Media Group Croatia od svog osnutka surađuje s najvećim svjetskim oglašivačima, pružajući im raznolike usluge – od razvijanja mobilnih aplikacija i web stranica, preko strateškog savjetovanja i community menadžmenta do programiranja. Kako bi dodatno unaprijedili svoje poslovanje, zapošljavaju na poziciji Digital Project Specialist (m/ž), a novom kolegi nude fleksibilno radno vrijeme i mogućnost rada od kuće, razvoj profesionalnih vještina, pet-friendly radno okruženje i rad u najboljem timu na svijetu! Javi im se do 24. kolovoza.

Zanima te rad u dinamičnoj radnoj okolini, prema svjetskim standardima? Ustrajna si osoba, spremna za vođenje tima od 10-tak ljudi i otvorena za stalno učenje i nove izazove u globalnoj kompaniji? Ne traži dalje jer imamo rješenje! Zaposli se kao Voditelj preventivnog održavanja (m/ž) u tvrtki Holcim Hrvatska, dijelu LafargeHolcim Grupe – vodećeg svjetskog proizvođača građevinskog materijala. Mjesto rada je Koromačno, a rok za prijavu ističe 23. kolovoza.

ECS d.o.o. je kroz 25-godišnju prisutnost na hrvatskom tržištu izgradio reputaciju pouzdanog sustavnog integratora i partnera u informacijskoj sigurnosti. U svrhu osnaženja svog tima, tvrtka zapošljava na poziciji Sistem inženjer za podršku (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje otklanjanje smetnji druge razine (L2), pružanje podrške ekspertnim timovima te analizu i izvještavanje o stanju ICT sustava i usluga unutar kompanije. Svoj životopis im možeš poslati do 24. kolovoza.

Namještaj Mima, renomirana tvrtka na području prodaje i proizvodnje namještaja, poziva te da se pridružiš njihovu ambicioznom timu u dinamičnom i kreativnom poslovnom okruženju na poziciji Dizajner interijera (m/ž). Novom kolegi nude priliku za osobni i profesionalni razvoj, mentorstvo pri uvođenju u posao te mogućnost stalnog radnog odnosa. Ukoliko te ovaj oglas zainteresirao, svoj životopis im pošalji do 20. kolovoza.

Aquapark Istralandia prvi je hrvatski vodeni park koji je u 5 godina poslovanja postao brand dobre zabave te idealna destinacija, kako domaćih, tako i stranih turista. Pozivaju te na prijavu za radno mjesto Voditelja računovodstva, financija i obračuna plaća (m/ž) u okviru kojeg ćeš steći radno iskustvo u poticajnom i razvojnom okruženju, biti nagrađen u skladu s ostvarenim rezultatima i usavršavati svoje znanje i vještine. Zvuči interesantno? Javi im se do 26. kolovoza.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa