Poslušajte prvu autorsku pjesmu mladog Tonija Hrvatina (video)

3
Toni Hrvatin
Toni Hrvatin

Toni Hrvatin, mladi Rapčanin koji od malih nogu simpatizira glazbu kroz pjevanje, sviranje klavira i koji se je već predstavio na različitim lokalnim i regionalnim festivalima predstavlja svoju prvu autorsku pjesmu pod imenom "Zvijezda". 

Toni zahvaljuje svima na podršci a najviše svojoj obitelji, mami Heleni, tati Alekseju i sestri Viktoriji.

Autorica teksta pjesme je Labinjanka Vanja Frolo, dok je autor glazbe i aranžmana Tonijev tata Aleksej Hrvatin koji je također odsvirao sve instrumentalne dionice u pjesmi, otpjevao prateće vokale, a pjesma se snimila u svom kućnom studiju u Rapcu. Za završni mix i mastering zaslužan je Alen Zarifović iz Labina, tako da je cijeli projekt djelo domaćeg rabačko - labinskog tandema na što je tata Aleksej i Toni izuzetno ponosan i sretan.

"Zvijezda" je vesela ljetna pop rock mladenačko tinejđerska pjesma, za koju je ovih dana snimljen i spot u Rapcu i Labinu, u kojemu uz izvođača Tonija glumi i njegova sestra Viktoria. Spot je snimio Zoran Burazerović iz Pule. Nadamo se da će Vas u ovim vremenima pjesma "Zvijezda" razveseliti i oraspoložiti... Zato, uživajte u Tonijevoj "Zvijezdi"!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa