Sjećate se ove Porečanke? Evo njenog prvog spota!

0
Dorotea Živolić Dox u prvom spotu
Dorotea Živolić Dox u prvom spotu

Porečanka Dorotea Živolić (22), bivša druga pratilja Miss Istre snimila je svoju prvu pjesmu "Lud" pod scenskim imenom Dox a za koju je spot radio Lumiere Production iz Rijeke. Atraktivna Porečanka svojedobno se bavila i modelingom za agenticu, bivšu hrvatsku missicu Vanju Rupenu koja živi i radi u Italiji. Dorotea se glazbom bavi skoro cijeli život, odnosno od svoje osme godine. Završila je osnovnu i srednju glazbenu školu, smjer harmonika i solo pjevanje, a usporedno i turističku školu - HTT. 

"Tekst moje prve pjesme sam napisala doslovno u 5 minuta, a dio su dodali MC Stojan i Dragan Arsenijević (Napoleon music) s kojima sam u suradnji i napravila svoju prvu pjesmu. Pjesma govori o današnjem ljubavnom trendu, gdje nitko ne želi biti u vezi a opet se u većini slučajeva ponašaju kao da jesu u vezi. Danas je jako teško pronaći lojalnu i vjernu osobu s kojom bi dijelili život", kazala je Dorotea. Dodaje da su dečki koji su snimali spot vrlo profesionalni, kreativni te da je bilo zabavno raditi s njima.

"Spot je, po mišljenju većine koja ga je pogledala, ispao genijalan. I ja osobno sam jako zadovoljna sa finalnim rezultatom. Spot je rađen na temu filma 'Mr. And Mrs. Smith' pošto mi je to jedan od omiljenih filmova. U spotu se u glavnoj ulozi pojavljuje i fitness trener Silvio Krstanović koji mi je ujedno i odličan prijatelj", kazala nam je Dox.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa