gradonačelnik u samoizolaciji

Objavljeno iz kojih su istarskih mjesta novozaražene osobe

0
Siniša Žulić (foto: Facebook)
Siniša Žulić (foto: Facebook)

Dragi moji, prošlog sam tjedna, doduše na kratko vrijeme i pristojnoj udaljenosti, boravio u prostoriji sa osobom kojoj je danas utvrđen pozitivan test na koronavirus, obavio je buzetski gradonačelnik Siniša Žulić.

"Iako postoji mala vjerojatnost zaraze, kako bih prije svega zaštitio zdravlje ljudi s kojima se susrećem po preporuci epidemiologa slijedeće ću razdoblje provesti u samoizolaciji. Taj kontakt ostvaren je na skupu djelatnika našeg komunalnog poduzeća "Park" pa i veći dio djelatnika, sljedećih nekoliko dana neće biti na svom radnom mjestu, radi prevencije i sigurnosti ostalih sugrađana. Bez obzira na situaciju sve aktivnosti i djelatnosti koje obavlja "Park" neće biti dovedene u pitanje. Ponavljam kako nema mjesta panici, već se radi o pojačanoj odgovornosti za zdravlje svih as. Apeliram još jednom na svih vas da poštujete preporuke Stožera civilne zaštite RH, čuvajte sebe i jedni druge!", objavio je Žulić.

Neslužbeno se doznaje kako su od današnjih novooboljelih po tri novozaražene osobe iz Umaga i Pule, te po jedna iz Buzeta, Labina, Fažane i Peroja, javlja Index.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

OSOBNI/A ASISTENT/ICA

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

MONTER/KA SUHE GRADNJE (KNAUF)

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI/A DIMNJAČAR/KA

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

ZIDAR/ZIDARICA - TESAR/TESARICA

Do: 01.10.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA