Ovog vikenda u Puli Festival vjenčanja SPOSA News

0
Fotografije Festivala iz 2005. godine
Fotografije Festivala iz 2005. godine

U Domu hrvatskih branitelja u Puli, 19. i 20. siječnja održati će se u istarski festival vjenčanja. "SPOSAnews" - Istarski Festival Vjenčanja i popratni sadržaji, danas je poznati događaj u cijeloj Istri, Rijeci i Primorju, ali i cijeloj Hrvatskoj kao Festival koji okuplja kvalitetne izlagače iz tih područja sa brojnim uslugama, proizvodima i ostalim popratnim sadržajima, a sve vezano uz vjenčanja.

To je događaj sa prepoznatljivom tradicijom, velikim interesom izlagača, publike i medija. Ovaj Festival omogućuje stvaranje direktnih kontakata sa posjetiteljima i na taj način potencijalni mladenci mogu na jednom mjestu saznati sve informacije i kontakte za organizaciju svog vjenčanja. Na Istarskom festivalu vjenčanja SPOSAnews sudjeluje 50-ak izlagača (obrtnika i poduzeća), usko specijaliziranih za neke od segmenata u organizaciji vjenčanja (saloni vjenčanica, fotografi, snimatelji, zlatari, slastičari, pekare, restorani, caterinzi, cvjećarnice, poklon galerije itd…).

U sklopu Festivala, kao i svake godine, izdaje se Katalog "SPOSAnews", koji se dijeli besplatno na samom Festivalu svim posjetiteljima, izlagačima i sudionicima, ali se distribuira diljem Istre. U Katalog ulaze svi izlagači na Festivalu. Interes budućih mladenaca za ovim katalogom vrlo je velik, jer u njemu mogu pronaći sve informacije koje su im potrebne. U Katalog ulaze svi izlagači na Festivalu.

Izložba starih vjenčanih fotografija

Ove godine SPOSAnews će se otvoriti vrlo zanimljivom izložbom starih vjenčanih fotografija, za koju je prošle godine bio objavljen javni poziv, te su svi zainteresirani mogli donijeti stare fotografije sa vjenčanja njihovih nona, mama i sl. Na izložbi će biti izloženo 80-ak slika od kojih su neke još iz 19 stoljeća. Nakon otvaranja izložbe, održati će se modna revija na kojoj će se uz salone vjenčanica predstaviti i modni kreatori sa jednim modelom na temu vjenčanice.

No, tijekom dva dana Festivala, održavati će se zanimljivi programi i dodatni sadržaji: dnevne modne revije vjenčanica, svečanih haljina, ali i razne prezentacije i promocije te radionice. Ulaz na festival je slobodan. Više informacija o festivalu te program događanja možete pronaći ovdje.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa