Kajin na predaji liste u Zagrebu: 'Village people na Markovom trgu'

0
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Koalicija stranaka Demokrati i Hrvatski laburisti u suradnji s strankama Lista za Rijeku i Zeleni savez-zeleni 16. lipnja predali su liste kandidata za Hrvatski sabor, a izlaze u svim izbornim jedinicama.

"Hrvatska nema vremena za političke 'žetončiće' i obranu privatnih interesa, vrijeme je za odgovornost i odlučnost u donošenju rješenja koji će nas izvući iz krize", poručili su Demokrati i Hrvatski laburisti.

„Naš program Odgovorno za Hrvatsku 2.0 s 10 načela i 10 rješenja pruža jasnu sliku kako možemo premostiti teško vrijeme pred nama. Nužno je, između ostaloga, uvesti porez bogatima, ukinuti braniteljske mirovine, revidirati Vatikanske ugovore, odvojiti javno od privatnog zdravstva.“ – rekao je Mirando Mrsić, predsjednik Demokrata. Na predaji lista, uz članove stranaka, bili su i Damir Kajin, nezavisni kandidat te Renato Petek, nezavisni zastupnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini.

Buzećan Kajin fotografirao se s Dankom Švorinićem iz Liste za Rijeku na Markovu trgu. "Village people na Markovom trgu!", objavio je tim povodom uz fotografiju Danko Švorinić na svom Facebook profilu.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

GRAĐEVINSKI/A POSLOVOĐA/TKINJA

Do: 30.09.2020.

BUZET, ISTARSKA ŽUPANIJA

MEDICINSKA SESTRA/MEDICINSKI TEHNIČAR

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/KONOBARICA U RESTORANU

Do: 30.09.2020.

CEROVLJE, ISTARSKA ŽUPANIJA

OSOBNI/A ASISTENT/ICA

Do: 30.09.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA