Potpisani ugovori Grada Pazina sa Zajednicom sportskih udruga

0
S potpisivanja ugovora
S potpisivanja ugovora

U velikoj vijećnici Grada Pazina 5. lipnja potpisani su 485 tisuća kuna vrijedni ugovori za sufinanciranje programa javnih potreba u sportu za 2020. godinu. Novac će biti dodijeljen članovima 25 sportskih udruga i klubovima za redovne aktivnosti dok će 16 tisuća kuna biti namijenjeno za održavanje petnaest sportskih manifestacija.

Inače, za 2020. godinu Grad Pazin planirao je sufinancirati Zajednicu sportskih udruga s 1,23 milijuna kuna, no zbog epidemije Covid-19 i smanjenja proračunskih prihoda sufinanciranje umanjeno je za 20 posto te ono u konačnici iznosi  987 tisuća kuna. U Gradu, za sport će se ukupno izdvojiti 3,2 milijuna kuna što uključuje održavanje sportskih objekta i otplatu kredita za Školsko-gradsku sportsku dvoranu.

Sredstva Zajednici osiguravaju se za redovan rad sportskih udruga i klubova, za obavljanje liječničkih pregleda, za edukaciju kadrova, za redovan rad Zajednice te za sportske manifestacije. Nadamo se da će i ova godina, usprkos stanke zbog korona krize, biti uspješna kao i prethodna te da će naši sportaši i dalje postizati zavidne rezultate na državnim, europskim i svjetskim natjecanjima zaključio je gradonačelnik Renato Krulčić.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

ARMIRAČ/ICA

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/KONOBARICA U RESTORANU

Do: 30.09.2020.

CEROVLJE, ISTARSKA ŽUPANIJA

OSOBNI/A ASISTENT/ICA

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

MEDICINSKA SESTRA/MEDICINSKI TEHNIČAR

Do: 10.10.2020.

UMAG-UMAGO, ISTARSKA ŽUPANIJA