Forum mladih SDP-a Istre i službeno protiv Kajina

0
Forum mladih SDP-a: Želimo zadržati slobodu iznošenja vlastitog stava
Forum mladih SDP-a: Želimo zadržati slobodu iznošenja vlastitog stava

Činjenica da Forum mladih SDP-a neće podržati Kajina kao kandidata za župana, koju smo već ranije obznanili na našem portalu, sada je i službeno potvrđena. Naime, predstavnici Foruma mladih SDP-a Istarske županije i službeno su izjavili da ne podržavaju odluku o podršci SDP-a Damiru Kajinu kao kandidatu za župana na lokalnim izborima u svibnju 2013. godine.

Naša je želja da se na čelu Istre nađe nova osoba iz redova SDP-a, koja će donijeti promjene Istri i koja će raditi za dobrobit svih građana naše županije, stava su mladi SDP-ovci.

Kako navode u priopćenju, svjesni su da je odluka donesena na višoj razini i da je oni ne mogu promijeniti, no žele zadržati slobodu iznošenja vlastitog stava. Pritom, kažu, ostaju vjerni principima i načelima slobode, ravnopravnosti i odgovornosti članstva, svog utemeljitelja SDP-a pokojnog Ivice Račana.

Naši ideali i politička vizija su iznad IDS-a, Ivana Jakovčića i Damira Kajina

"Izjave Damira Kajina kako smo mi ucijenjeni radnim mjestima i plaćeni od strane Ivana Jakovčića su notorna laž, kleveta i uvreda. Naši ideali i politička vizija su iznad IDS-a, Ivana Jakovčića i Damira Kajina.

Mi smo članovi SDP-a, politički smo protivnici IDS-a i želimo da SDP postigne što bolji rezultat na lokalnim izborima. Iskreno se nadamo da će ljudi iz naših redova, za koje znamo da su časni i pošteni, dobiti priliku da učine dobre stvari za našu zajednicu. Na kraju želimo napomenuti, naša je greška što je sadržaj našeg sastanka koji je bio zatvoren za javnost ipak izišao u medije.

Žao nam je što u javnosti izlazi slika da se bavimo samim sobom. Ali upravo zato što je SDP stranka slobodnih i ravnopravnih članova, iskreno vjerujemo da će SDP izaći kao pobjednik na predstojećim lokalnim izborima", stoji u priopćenju Foruma mladih SDP-a Istarske županije.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa