Lino Stranić: Neću se kandidirati za gradonačelnika Pazina

0
Lino Stranić : Ne padaju mi na pamet izleti u politiku
Lino Stranić : Ne padaju mi na pamet izleti u politiku

"Nitko sa mnom nije razgovarao o nikakvoj kandidaturi. Nemam se namjeru kandidirati za mjesto gradonačelnika Pazina", opovrgnuo je odlučno Lino Stranić navode nekih komentatora na našem portalu. Naime, među raznim komentarima u kontekstu budućeg pazinskog gradonačelnika spominje se i njegovo ime, a komentator je tvrdio kako je informacija provjerena.

Lino Stranić direktor je tvrtke Učka konzalting te, kako kaže, nema razloga da s tog mjesta odlazi u politiku. "Ovakvu tvrtku i ovakve ljude kakve ja imam u firmi, čovjek može samo poželjeti", rekao je Stranić u razgovoru, napominjući kako mu izleti u politiku uistinu ne padaju na pamet.

Komentari na portalu ne smetaju mu, no, kaže, ljudi su ga već počeli zaustavljati na ulici i raspitivati se o njegovoj kandidaturi, pa je stoga odlučio opovrgnuti te špekulacije. "Ne znam odakle nekome ta ideja. Pretpostavljam da me povezuju s HDZ-om jer sam 1993. godine bio na njihovoj listi, iako ni tada, a niti kasnije, nisam bio član kako HDZ-a, tako ni jedne druge stranke", objasnio nam je Stranić.

Ovom je izjavom politička bitka za mjesto pazinskog gradonačelnika siromašnija za jednog potencijalnog kandidata. Sudeći prema komentarima Stranić je mogao biti ozbiljan kandidat no, očito je da, kako navodi komentator, "stručnom, odgovornom čovjeku s ogromnim i nizom pozitivnih ljudskih osobina", ne pada na pamet ulaziti u politiku. (Tekst i foto: Darko Tumpić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa