Grad Pula poziva: Predložite kandidate za dodjelu nagrada i priznanja Grada u 2013.

0
Prijedloge možete dostaviti u sjedište Grada
Prijedloge možete dostaviti u sjedište Grada

Odbor za dodjelu nagrada Grada Pule poziva sve građane s prebivalištem u gradu Puli i pravne osobe sa sjedištem u Gradu Puli da do 15. siječnja dostave prijedloge kandidata za koje smatraju da su zaslužili javna priznanja Grada Pule u 2013. godini.

Nagrada Grada Pule dodjeljuje se istaknutim pojedincima koji su svojim višegodišnjim radom i posebnim uspjesima u unapređivanju gospodarstva, znanosti, kulture, tjelesne i tehničke kulture, odgoja, obrazovanja, zdravstva, socijalne skrbi, zaštite čovjekova okoliša ili u pružanju humanitarne i druge pomoći, dali značajan doprinos razvitku i ugledu Grada.

Grb Grada Pule dodjeljuje se pojedincima za postignute izvanredne rezultate i osobite uspjehe ostvarene u 2012. godini, dok se Povelja Grada Pule dodjeljuje pravnim osobama, trgovačkim društvima, ustanovama ili udrugama za izvanredne rezultate i osobite uspjehe u radu.

Povelja „Počasni građanin Grada Pule“ dodjeljuje se kao posebna počast pojedincima koji nisu stanovnici Pule, ali su svojim osobnim doprinosom zadužili grad Pulu i njegove građane, značajno pomažući napredak i razvoj grada Pule te suradnju s drugim gradovima u zemlji i inozemstvu.

 

Prijedlog kandidata mora biti potpisan od predlagatelja, obrazložen i po mogućnosti popraćen dokumentacijom kojom se dokazuju navodi iz prijedloga i obrazloženja. Prijedlozi se podnose do 15. siječnja 2013. godine i to na adresu: Grad Pula-Pola, Odbor za dodjelu nagrada i drugih priznanja 52100 Pula, Forum 1.  

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa