Monika Udovičić:

'Plenkovićeva Vlada učinila je za Istru više nego sve SDP-ove zajedno'

0
Monika Udovičić
Monika Udovičić

„Nakon unutarstranačkih izbora HDZ je konsolidiran i želimo prije svega savezništvo s hrvatskim biračima, koji će znati prepoznati ozbiljno i odgovorno vodstvo za gospodarski oporavak i sigurnu budućnost Hrvatske. To nam je savezništvo puno važnije od bilo kakvih drugih savezništava, koalicija i dogovora s političkim strankama. Naš su prioritet građani, a dogovore „šoto banko“ ostavljamo drugima“, navodi Monika Udovičić, pomoćnica ministra turizma i tajnica istarskog HDZ-a.

„Samo u jednom mandatu ove Vlade predvođene Andrejem Plenkovićem, realizirano je više projekata u Istri nego li za vrijeme svih SDP-ovih Vlada u kojima je sjedio i IDS. To nam daje za pravo da ponovno stanemo pred naše birače i tražimo podršku za naš program koji ćemo uskoro predstaviti“, rekla je Udovičić.

„Ono što je važno, želimo otkloniti sve sumnje i podmetanja - HDZ sigurno neće koalirati sa SDP-om i IDS-om, oni su imali priliku pokazati što znaju i mogu - i ne ponovilo se“, komentirala je Udovičić.

„Također, suprotno od pojedinih medijskih špekulacija i navoda oporbenih političara, nikada nismo rekli da ćemo koalirati s Domovinskim pokretom Miroslava Škore. HDZ je stranka desnog centra te neće surađivati s radikalnim strankama, a kamo li pokretima. Škoro se na predsjedničkim izborima pokazao kao sjajan partner SDP-a. Učinit ćemo sve da se isti scenarij ne ponovi na predstojećim parlamentarnim izborima, to ne bi bilo dobro za Hrvatsku. Njihov je plan razotkriven, vjerujem u razboritost hrvatskih birača koji se neće dati prevariti.

„Mi ćemo razgovarati s onima koji nakon izbora budu imali čiste namjere i svoj rad budu usmjeravali k tome da naši sugrađani žive bolje“, zaključila je pomoćnica ministra turizma Udovičić.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa