Otac monstruozno ubijenog Denisa ni danas nema mira: 'Svake noći vidim sina'

1
Foto: Jutarnji list
Foto: Jutarnji list

"Pun sam muke, otkad se desila tragedija ne znam ni što radim ni gdje sam. Najviše sam ga na svijetu volio", rekao je u suzama Rešid Pašić, otac pokojnog dječaka Denisa na treću godišnjicu njegovog ubojstva od strane vlastite majke, piše Jutarnji iz kojeg u nastavku prenosimo dio članka.

Preteško mu je kad ode sinu na posljednje počivalište na mjesnom groblju u Elezovićima kod Velike Kladuše, kaže da mu se 'oduzmu noge'. "Svake noći vidim svog Denisa. Najteže mi je zbog njegove strašne boli i što ga je mučila. Sve znam što je bilo, pročitao sam sudski spis". Cijela njegova obitelj je u velikoj tuzi za Denisom, a vrijeme ništa ne umanjuje bol.

Jedno od najstravičnijih ubojstava u hrvatskoj povijesti zbilo se 23. svibnja 2017. godine između 19.14 i 20.36 sati u stanu u Akvilejskom prilazu u Puli. Chiara Pašić (34) je uz pomoć tada 14-godišnjakinje koja je pobjegla iz Doma za odgoj djece i mladeži u Puli napravila monstruozan zločin. Dok je njezin sin Denis ležao u sobi na krevetu s licem okrenutim prema stropu maloljetnica mu je stavila jastuk na lice dok mu je Chiara pridržavala noge. Kako je još davao znakove života, Chiara je sjela na jastuk. Nakon strave nezamislive čovjeku, majka i maloljetnica odvezle su njegovo tijelo u dječjim kolicima na područje bivše vojarne na Valelungi gdje ga je Chiara bacila u more. Prvo je lagala da je dijete nestalo, ali je brzo priznala zločin.

Chiara je prilikom ispitivanja izjavila da se 'samo htjela riješiti dječaka'. Nesretni dječak je baš u to vrijeme bio upisan u vrtić u koji je trebao krenuti od jeseni. Okrutna majka dobila je 33 godine zatvora i još najviše dvije godine psihosocijalnog liječenja. Izvršava kaznu u zatvoru u Požegi. “Chiara je jako loše, nema ni 50 kilograma. Ima noćne more, zove me kad god može pa mi priča kako se muči. Odlazim joj nekad i u posjet. Već je nekoliko puta završila u Vrapču, triput je pokušala samoubojstvo”, ispričala nam je njezina majka Rita Rojnić, koja se Chiare nije odrekla. Kaže da je ipak ona njezina kći iako teško bolesna, javlja Jutarnji.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

RECEPCIONAR/ RECEPCIONARKA - RECEPCIONIST

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA - WAITER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR / ICA

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

VOZAČ/VOZAČICA TRANSFERA / TRANSFER DRIVER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA