Tražite posao? Pročitajte ove zanimljive oglase za radna mjesta

0
Ilustracija (foto: Roberto Matković)
Ilustracija (foto: Roberto Matković)

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike. Ako si oduvijek želio raditi na mjestu koje nudi jedinstvene izazove koji vode prema karijeri i financijskom uspjehu, pomažući u razvoju aplikacija svjetske klase, iOLAP je firma za tebe. Oni su međunarodna tvrtka koja nudi izvanredna rješenja vrhunskih tehnologija za niz vodećih američkih i europskih tvrtki. Daleko od užurbane prijestolnice, ponose se pogledom na Jadran, modernim uredskim prostorima i zabavnom, a opet profesionalnom kulturom poduzeća. Trenutno otvorene pozicije kao i uvjete rada možete vidjeti ovdje.

Velekem d.d. traži Skladištara (m/ž). Posao uključuje istovar i utovar robe, skladištenje robe, pripremu robe za isporuku te obavljanje i drugih poslova po nalogu nadređenih. Potrebno je imati VKV ili srednju stručnu spremu, a ako želiš raditi u ugodnom radnom okruženju i zanima te ovaj oglas za rad u Puli, on je aktivan do 27. svibnja.

Ordinacija dr. Berkarić je osnovana u svrhu pružanja zdravstvene zaštite stranim i domaćim turistima na području Istre tijekom ljetnih mjeseci, radi rasterećenja zdravstvenog sustava. Cijene, potiču i nagrađuju svakog kandidata koji se ističe u radu, a sada su u potrazi za Doktorom medicine / Liječnikom opće prakse (m/ž). Plaća je od 8000 do 9000 kuna, a odlično poznavanje njemačkog jezika dodatno plaćaju. Ako si se pronašao u ovom oglasu, svoj CV im možeš poslati do 3. lipnja.

Poduzeće Ures s 27-godišnjim cvjećarskim djelovanjem (vrtni centri, cvjetni studio) traži kreativno pojačanje; vrijednu, naprednu, poštenu i odgovornu osobu, spremnu za profesionalni rast. Flores je koncipiran kao mjesto uz koje darivanje postaje posebno zadovoljstvo. Ako si kreativna osoba, znaš izrađivati cvjetne aranžmane, dekorirati poklone i ukrašavati izloge, onda je oglas za Cvjećara - aranžera (m/ž) baš za tebe. Nude ti naknadu za smještaj kao i razne edukacije, a oglas ostaje aktivan do 1. lipnja.

Tvrtka Tre Allegri d.o.o. specijalizirana je za razvoj ugostiteljske djelatnosti. Posjeduju ugostiteljske objekte diljem Hrvatske  koji su pozicionirani u sklopu supermarketa i radnim vremenom prilagođeni istima, te su ugodno i toplo uređeni. Veliku pozornost pridaju kvaliteti usluge i stručnosti osoblja s naglaskom na srdačnost, a sada su u potrazi za Ugostiteljskim djelatnikom - konobarom (m/ž). Ako i nemaš radnog iskustva rado će te uzeti u obzir kao potencijalnog kandidata i pomoći ti u stjecanju iskustva i usvajanju novih znanja i vještina. Ako želiš biti dio tima od 150 zaposlenika, javiti im se možeš do 12. lipnja.

U gotovo 25 godina postojanja Trgovački obrt "P&J" prošao je transformaciju od lokalnog obrta i vinarije, preko veleprodaje pića do mreže Gastro Diskonata u dvije županij. Kompanija unazad nekoliko godina vrlo snažno i sigurno raste te namjeravaju zadržati takav trend u godinama koje slijede. Trenutno zapošljavaju 25 radnika, a ako se želiš pridružiti njihovom timu, možeš se prijaviti na poziciju Vozač / dostavljač (m/ž). Radnik bi bio uključen u program "Stalni sezonac" te u razdoblju od 01.11.2020. do 30.03.2021. ne bi radio, ali bi primao naknadu od HZZ-a u visini od 70% prosječne plaće. Ovaj oglas je aktivan do 27. svibnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!     

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa