'Mala Istrijanka' jedna je od pjesama koje će publika voljeti (video)

0
Foto: Youtube Croatia Records
Foto: Youtube Croatia Records

"Mala Istrijanka" - pjesma kojom se Zdravko Škender vraća na glazbenu scenu nakon najtežeg razdoblja u životu, tragičnog gubitka sina, svakako je jedna od onih pjesama koje će publika voljeti, javlja Dnevnik Nove TV.

"Vjerujem da će ovakva životna i vesele pjesma ljudima dati optimizam i volju za život. Svima je dosta nevolja, zato smo namjerno odlučili objaviti nešto zabavno", istaknuo je Škender, koji je pjesmu snimio sa svojim dobrim prijateljem i popularnim istarskim pjevačem Sergiom Pavatom.

Stihove pjesme potpisuje Marijan Samardžić, glazbu Željko Pavičić i Luppo, dok je za aranžman zaslužna njegova matična agencija, Lupo Music produkcija. Unatoč pandemiji koronavirusa "Mala Istrijanka" dobila je i spot sniman u Grožnjanu i posvetu Istri, za koju Škendera vežu samo lijepe uspomene, javlja Dnevnik Nove TV.

"Mislim da je ovo jedan od mojih najboljih spotova i uspjeli smo ga snimiti odmah čim je popustila karantena, no nažalost morali smo otkazati turneju po Istri. Nadam se da ćemo to ispraviti kada se situacija poboljša. Istra je mene oduvijek voljela, a i ja Istrijanke, smije se Škender, čija je pjesma "Quando saro in America" tamo i dan danas nezaobilazni broj svih proslava, piše Dnevnik Nove TV. (Video: Youtube Croatia Records)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa