Grad Labin

Otvoren natječaj za izbor najljepših okućnica i balkona

0

Tijekom proteklih godina Eko akcija 'Izbor najljepših okućnica i balkona' postala je jedna od onih koju naši sugrađani podržavaju i u koju se rado uključuju. To je stimulativna te istovremeno i edukativna akcija kojom se građane uključuje u zajednicu, čineći je ugodnijom i ljepšom za život.

S današnjim danom otvoren je poziv za dostavljanje prijedloga za „Izbor najljepših okućnica i balkona Grada Labina“  za svaki od sedam labinskih mjesnih koji će trajati  do 20. lipnja 2020. godine.

U ovogodišnjoj akciji posebnu pozornost usmjeriti ćemo prema okućnicama koje na najbolji i najljepši način spajaju vrtlarstvo i cvjećarstvo u jedinstvenu pejzažnu arhitekturu. Naime, upravo u vrijeme epidemije COVID 19, kada su mnogi naši sugrađani "ostali doma"  primjetno je da  su svoje okućnice, više nego ranije, jednim dijelom prenamijenili vrtovima.
Iz tog je razloga  i tema ovogodišnjeg izbora najljepše okućnice: kako udovoljiti potrebi održavanja parkovnih vrijednosti uz zadovoljenje potreba malog kućnog vrta.

Kandidature moraju sadržavati ime i prezime vlasnika balkona odnosno okućnice, točnu adresu i po mogućnosti  broj telefona. Vaše prijedloge dostavite na broj telefona 052 855-375  i e-mail: lori.luketa@prvimaj.hr. Kandidaturati mogu predsjenici/članovi mjesnih odbora, građani i članovi komisije za odabir najuređenije okućnice i balkona.

Svaki mjesni odbor dobiva jednog laureata  za najuređeniju okućnicu odnosno balkon. Vlasnici najljepših okućnica i balkona biti će od strane Grada Labina  nagrađeni grafikom „Garofula“ akademskog slikara Josipa Diminića te još dodatnim prigodnim poklonima koje osiguravaju Grad Labin i TD 1. Maj d.o.o. Labin.

Komisija za odabir najuređenije okućnice i balkona je u sastavu Lori Luketa Dagostin (1. Maj Labin), Donald Blašković (Grad Labin) i Loredana Ružić Modrušan (Grad Labin).

Nagrade će se dodijeliti u mjesecu kolovozu u tjednu obilježavanja Dana Grada Labina Za sve dodatne informacije molimo da kontaktirate na te: 866 852 ili 091 4444712 Loredana Ružić Modrušan. Akciju u suradnji provode Grad Labin, TD 1.Maj d.o.o. Labin i Turistička zajednica Grada Labina.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SERVIR / KA - SERVER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

RECEPCIONAR/ RECEPCIONARKA - RECEPCIONIST

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

RADNIK/ICA NA SPORTU

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

VOZAČ/VOZAČICA TRANSFERA / TRANSFER DRIVER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA