Drive-in 'Cine Park' otvara se u petak filmom 'Pijani roditelji'

0
Salma Hayek i Alec Boldwin u filmu "Pijani roditelji"
Salma Hayek i Alec Boldwin u filmu "Pijani roditelji"

Kino Labin pri Pučkom otvorenom učilištu i Velesajam Labin u suradnji i pod pokroviteljstvom Grada Labina organiziraju prvi javni event u Istri od početka epidemije. Drive-in kino 'Cine Park' počinje u petak, 22. svibnja, u 21 sat  prikazivanjem američke komedije „Pijani roditelji“ s Alecom Boldwinom i Salmom Hayek u glavnim ulogama.

Projekcije filmskih hitova održavat će se petkom i subotom  u 21 sat na Autobusnom parkiralištu u Starom gradu Labinu. Parkiralište se otvara u 20 sati, a gledateljima se preporučuje dolazak 40 minuta prije početka programa zbog izbjegavanja potencijalnih gužvi i osiguranja mjesta s boljom vidljivošću. Mjesta u drive-in su označena, no nije moguća prethodna rezervacija.

Kako bi se, sukladno preporukama nadležnih institucija, osigurale dodatne mjere sigurnosti u održavanju drive-in kina, projekcijama mogu prisustvovati isključivo posjetitelji u vozilima (najviše dvije osobe u vozilu, osim ako nije riječ o obitelji), a ostanak u vozilu obvezan je tijekom održavanja programa, uz dozvoljeno spuštanje prednjeg lijevog prozora.

Zvuk filma bit će dostupan putem radijske frekvencije radio prijemnika na  FM 108 Mhz. Cijena ulaznice po osobnom vozilu iznosi 60 kuna.

Nakon kupnje ulaznice, možete osigurati pravi ugođaj uz „ Kokice i Coca-colu“  te se uputiti na svoje parkirno mjesto.

Odlazak u drive–in kino je puno više od samog gledanja filma, daje poseban doživljaj uživanja u filmu uz privatnost i udobnost vlastitog automobila, te neizostavne kokice i coca-colu.

Priuštite si ovo novo iskustvo u stilu 'American way of Life' poručuju organizatori.

Prema preporukama Stožera civilne zaštite zabranjeno je: napuštati vozilo tijekom projekcije, paljenje motora ili prednjih svjetala, upotreba sirena, napustiti lokaciju bez izlaženja iz automobila.  Organizatori uz to preporučuju: ponijeti toplu odjeću i deku za slučaj da zahladi, oprati vjetrobransko staklo, pripremiti se za dobar film, kokice i coca-colu te javiti poznanicima o drive-in kinu. U slučaju lošeg vremena projekcija se odgađa za novi datum.

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

RADNIK/ICA NA SPORTU

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BRODOVOĐA/BRODOVOTKINJA / SKIPER/SKIPERICA - SKIPPER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

VOZAČ/VOZAČICA TRANSFERA / TRANSFER DRIVER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SOBAR/SOBARICA

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA