Tony o ženinoj bolesti: Sve nas je to ojačalo, Dubravka je dobro

0
Tony Cetinski sa suprugom Dubravkom (foto: Srđan Ilić/PIXSELL)
Tony Cetinski sa suprugom Dubravkom (foto: Srđan Ilić/PIXSELL)

Zbog rada u timovima na RTL-u nisu u mogućnosti snimati nedjeljom emisiju Exkluziv, ali se zato voditeljica Ana Radišić (31) javila na službenom Instagram profilu emisije i ugostila u videopozivu uživo pjevača Tonyja Cetinskog, koji će uskoro proslaviti 51. rođendan, piše 24sata.

Dosad je sa suprugom Dubravkom bio u Istri, a za Prvi maj otišli su do njene majke u Vinkovcima. S punicom se Tony slaže odlično, a kaže da je to zato što se sa svakome može imati dobar odnos, ako je osoba 'normalna'. - Najbolja je punica na svijetu, odlično kuha, moja Dubravka, punica i ja smo 'Trio fantastikus' - rekao je Tony.

U Istri su se otpočetka držali pravila i iskreno je ispričao kako je uživao u karanteni. Naravno, nedostajali su mu roditelji koji su u Rovinju i djeca, sin Christian i kćer Pija. Zahvaljujući naprednoj modernoj tehnologiji stalno se s njima čuje preko videopoziva. - Cijelo vrijeme komuniciram sa svojima online, ali nije to isto. Drago ti je da ih vidiš i čuješ preko telefona, ali ta nemoć da se zagrlite... - komentirao je pjevač, javlja 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa