pogledajte video

Poruka ljubavi iz Vrha: 'Bile smo prepuštene same sebi i mobitelu'

0
Vokalna skupina "Vetta" (foto: Facebook)
Vokalna skupina "Vetta" (foto: Facebook)

Vokalna skupina "Vetta" iz Vrha, u okolici Buzeta je u ovim neobičnim i teškim vremenima odlučila, iz topline svojih domova, poslati poruku ljubavi, snage i zajedništva. Poruka je poslana kroz virtualno zajedničko muziciranje, obzirom da je uživo zabranjeno. Realizirano je na način da je svaka Vettica snimila video kako pjeva svoju dionicu što je kasnije uklopljeno sve zajedno u jedan video.

"Ovaj je projekt Vetticama bio pravi izazov s obzirom da to nije način pjevanja na koji smo navikle. Pjevanjem uživo, rame uz rame, stvaramo zajedničku energiju koju prenosimo, no u ovom slučaju bile smo prepuštene same sebi i mobitelu koji snima. Međutim, vrlo smo zadovoljne s finalnim produktom i nadamo se da smo uspješno prenijele poruku.... VS "Vetta" kontinuirano održava virtualne probe gdje se definiraju budući planovi, novi repertoar u nadi da će se isti moći uskoro realizirati. Upravo je tijekom jedne probe i nastala ideja virtualne izvedbe", kaže Leana Paladin, umjetnička voditeljica VS "Vetta" i dodaje da im je najvažniji cilj poslati lijepu poruku i razveseliti ljude.

Izvedena je pjesma "Da je meni s tobom kroz pasike" (glazba i stihovi: N. Ninčević, aranžman: N. Buble, prilagodila: L. Paladin) koju skupina već dugi niz godina ima na repertoaru, a koju obožava izvoditi. Audio i video uredio je Toni Vidović. Možete ga pogledati u nastavku. (Video: Youtube)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa