Pogledajte prvi dan nanovo otvorene tržnice u Poreču (foto)

0

Grad Poreč i Usluga obavještavaju sve korisnike da se od 7. travnja na Gradskoj tržnici Poreč otvaraju pojedini poslovni prostori i stolovi kako na otvorenom tako i na zatvorenom dijelu. Prednje navedeno se ne odnosi na prostore koji zbog zabrane rada sukladno Odlukama Stožera nisu u mogućnosti vršiti djelatnost. Kako bi se osiguralo provođenje mjera Stožera, a sve u svrhu prevencije širenja zaraze virusom COVID -19  ulaz u Gradsku tržnicu moguć je isključivo sa istočne strane, od strane Velikog gradskog parkirališta. Ulaz je kontroliran pri čemu je broj posjetitelja ograničen, a prilikom ulaska vrši se dezinfekcija.

"Molimo sve posjetitelje da poštuju propisane mjere, odnosno oznake privremene regulacije i obavijesti na tržnom prostoru, a sve kako bi se rizici prenošenja zaraze sveli na minimum:

Kretati se prema uputama zaštitara na ulazu ili u sklopu tržnice te prema obilježenoj privremenoj signalizaciji kretanja
Držati propisanu udaljenost te voditi brigu o mjeri socijalnog distanciranja između ostalih posjetitelja i prodavača
Koristiti sredstva za dezinfekciju koja se nalaze na ulazu i u samoj tržnici.

Radno vrijeme tržnice je svaki dan od 8 do 14 sati, osim za Uskrs ( 12.04.)  i Uskršnji ponedjeljak ( 13.04. ) kada će tržnica biti zatvorena.", javili su iz Usluge i Grada Poreča. (Foto: Srećko Niketić/PIXSELL)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa