Usprkos krizi, ove tvrtke i dalje zapošljavaju!

0

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike:

Europa92, koja već više od 20 godina na hrvatsko tržište donosi najpoznatije svjetske jeans brendove, u potrazi je za Voditeljem poslovnice (m/ž). Ako imaš minimalno srednju stručnu spremu, dobre komunikacijske i organizacijske vještine te orijentiranost na poslovne rezultate, onda si prava osoba za njih. Svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 16.travnja.

Imaš iskustva u turizmu, oko za detalje i želiš raditi na moru? Isto tako imaš vlastiti auto i dobro pričaš engleski? Klick and book, koji ima kolekciju s 200 vila, gostima želi pružiti besprijekornu korisničku uslugu tijekom boravka u Hrvatskoj i traže Overseas representative (m/ž) za rad u vili u Poreču. Ukoliko si se pronašao u ovom oglasu, možeš im se javiti do 1.travnja.

Rockwool Adriatic dio je Rockwool Grupe, međunarodne kompanije s preko 11.000 zaposlenika širom svijeta. U stalnoj su ekspanziji i nude izazovnu poziciju Inženjer elektro održavanja (m/ž) te izvrsne mogućnosti profesionalnog i osobnog napredovanja. Neke od odgovornosti su koordinacija rješavanja problema na proizvodnoj opremi i održavanja električne opreme te izrada planova aktivnosti te određivanje potrebnih sredstava u svrhu ostvarenja ciljeva. Javi im se do 6.travnja.

Z.M development se bavi izradom tehničke dokumentacije za radove građevina i trenutno su u potrazi za Građevinskim tehničarom (m/ž). Ako imaš između 1 i5 godina iskustva u izradi tehničke dokumentacije za radove u visokogradnji i znaš raditi u CAD/BIM programima onda si prava osoba za njih. Mjesto rada je Pula, a prijaviti se možeš do 3.travnja.

Atlantic Grupa je u potrazi za sezonskim Unapređivačem prodaje (m/ž). Atlanticovi unapređivači prodaje tijekom sezone osiguravaju da su proizvodi kvalitetno izloženi i da je roba ispravna. Također su zaduženi za akcijske proizvode i stalke, a u svom radu usko surađuju s trgovačkim predstavnicima. Zaposli se sezonski i ulovi priliku za stalan posao! Oglas ostaje  aktivan do 24. travnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!     

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu 


 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa