Valter optirao za Bahru: 'Ti si radišna i sve'

0
Foto: RTL
Foto: RTL

U večerašnjoj emisiji Ljubav je na selu konačno smo doznali koga je odabrao Valter Krastić iz Kaštela. Valter je morao donijeti najtežu odluku do sada – koju će damu poslati kući. Bahru i Sandru zato je odveo u Motovun, gdje im je odlučio priopćiti svoju odluku, javlja RTL.

''Ja se tresem sto na sat!'' iskreno im je rekao farmer dodajući da nijednu ne želi povrijediti. ''Bahra ti si radišna i sve…'', rekao joj je kratko Valter. ''Sandra, ti si vesela i sve…, lijepo mi je provoditi vrijeme s tobom, ali biram Bahru'', zaključio je ubrzo farmer, a Bahra nije mogla skinuti ozareni osmijeh s lica.

''Kad je rekao moje ime, tako sam se osjećala kao da me najveći sjaj sunca obasjao'', objasnila je Bahra dodajući da se osjeća sretnom i uzbuđenom: "Dosad nisam nigdje u ničemu pobijedila!"

''Ne bih smatrala da sam izbačena, ostat ćemo u jako dobrim odnosima. Njih dvoje su slični, samozatajni i tihi, ne galame kao ja, ne povisuju ton bez razloga. Oni će, vjerujem, biti jedno za drugo'', rekla je Sandra te otišla kući, javio je RTL najnovija zbivanja iz omiljenog reality showa.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa