Izgradnja plinovoda prema Verudeli ide po planu

0
Gradska palača Pula
Gradska palača Pula

Sukladno fazama realizacije izgradnje magistralnog cjevovoda i srednjetlačnog plinovoda do turističke zone Verudela,  koji radovi napreduju planiranom dinamikom, u zoni izvođenja radova uspostavlja se odgovarajuća privremena regulacija prometa. Rješenje za uvođenje privremene regulacije prometa izdano je do kraja mjeseca svibnja ove godine i to temeljem prometnog elaborata iz kojega grafike privremene regulacije prometa dostavljamo u privitku.

Podsjetimo, riječ je o izgradnji 2,6 kilometra magistralnog cjevovoda do turističke zone Verudela, koje radove izvodi društvo Vodovod Montaža d.o.o. Osijek, sa podugovarateljima: Vintijan d.o.o. (građevinski radovi), Cesta d.o.o. (asfalterski radovi), Veting d.o.o. (geodezija). Isti su započeli su još u studenom prošle godine u Ulici Veruda.

Radovima izgradnje magistralnog cjevovoda povećava se efikasnost i optimizacija vodogospodarskog sustava, kojim društvo Vodovod Pula d.o.o. zadržava visoku razinu usluge za svoje korisnike, kao i Plinara za svoje korisnike  budući se, uz izgradnju magistralnog cjevovoda instalacije srednjetlačnog plinovoda polažu u zajednički rov. Izvođač građevinskih radova izgradnje srednjetlačnog plinovoda je tvrtka Vintijan d.o.o.. Svim sudionicima u prometu zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju te ih pozivamo da se pridržavaju privremene regulacije prometa.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa