Bahra otkrila: 'Ako se udam za Valtera, to će biti u vjenčanici'

0
Foto: RTL
Foto: RTL

Bahru i Sandru Valter iz Kaštela kod Buja iznenadio je pojavivši se u vatrogasnoj uniformi vozeći vatrogasno vozilo pa je Bahra odmah komentirala kako mu odijelo stoji kao saliveno, piše RTL prenoseći najnovija zbivanja u showu Ljubav je na selu.

''Kad sam vidjela Valtera u vatrogasnoj uniformi, zaista mu pristaje, ističe se prema njegovoj boji očiju, ima jako, jako predivan pogled, a osmijeh još ljepši'', kazala je Bahra o Valteru, a kada je došao red da dame isprobaju kacige, Bahra je ponovno morala dati svoju kritiku: ''Kaciga nije teška sama po sebi, ali nije rađena po instrukciji moje glave!'' zaključila je.

Sandra ju je počela ispitivati ima li inače fetiš na uniforme, a Bahra je kao iz topa rekla da ima, i to na sve uniforme, ali najviše na vatrogasnu. ''Zašto baš vatrogasnu?'', pitala je Sandra. ''Imaju seksi kacige, imaju crijeva velika…'', rekla joj je Bahra, a Sandra ju je pokušala isprovocirati, objasnivši da je željela iz nje izvući da joj se sviđa Valter.

''To znači da ćeš pred oltar s Valterom u njegovoj odori?''. ''Ne! Ako se ja udam za njega, idem u vjenčanici pred oltar'', rekla je Bahra te dodala ukoliko se pojavi neka veza između Valtera i nje, da bi voljela živjeti kod njega. Sandra ju je potom pitala tko joj se više sviđa, Valterov kum ili Valter. ''Kum!'', rekla je Bahra, a Sandra je rekla da će to reći Valteru. ''Pa reci, što onda'', smijala se Bahra, prenosi RTL.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa