Roditeljima stradale Puljanke uručeni ključevi kombija

0

Grad Pula spremno se priključio velikoj akciji prikupljanja donacija koju je pokrenuo Nogometni klub Uljanik uz Porsche Inter auto i Glas Istre pod nazivom "Kupimo kombi za Melisu Halilović" koja je namijenjena 21-godišnjoj Puljanki koja je prije tri godine teško stradala u prometnoj nesreći. Zahvaljujući brojnim donacijama, do sad je prikupljeno 83 tisuće kuna od čega je Grad Pula donirao 23 tisuće kuna, a sredstvima je kupljen je kombi čije su ključeve 27. veljače i službeno preuzeli Melisini roditelji.

Gradonačelnik Pule Boris Miletić zahvalio se svim građanima koji su se odazvali zajedničkoj humanitarnoj akciji. "Možemo biti ponosni da živimo u gradu u kojem toliko ljudi ispunjena srca pomažu onima kojima je to najpotrebnije. Vjerujem da će novi kombi znatno olakšati život naše drage Melise i njezinih roditelja," kazao je gradonačelnik Miletić nakon čega je predao ključeve kombija Melisinim roditeljima.

Zbog posljedica nesreće Melisa je danas, nažalost nepokretna, s teškom dijagnozom  'minimalnog svjesnog stanja', te  nitko sa sigurnošću ne može dokučiti koliko je svjesna sebe i svijeta u kojemu živi. Prepuštena je stalnoj brizi roditelja koji su uz nju 24 sata na dan. Humanitarna akcija za Melisu Halilović se nastavlja i traje do 22. travnja 2020. godine, a broj bankovnog računa na koji se mogu uplatiti sredstava je IBAN HR6923900013291581012.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa