Tražite posao? Atraktivne poslovne prilike su nadohvat ruke!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Studenac, maloprodajni lanac s više od 400 marketa duž Jadranske obale, od Istre do Dubrovnika, uključujući i otoke, želi proširiti svoj tim zaposlenika. Zapošljavaju na više pozicija: Poslovođa (m/ž), Zamjenik poslovođe (m/ž) i Prodavač (m/ž). Ako želiš raditi u izazovnom i dinamičnom radnom okruženju, posjeduješ visoku razinu organiziranosti te odlične komunikacijske vještine, Studenac je pravo mjesto za tebe! Javi im se do 6. ožujka.

BAUERFEIND, tvrtka kojoj je temeljna djelatnost proizvodnja i distribucija medicinskih pomagala, svojim visokokvalitetnim proizvodima poput anatomskih jastuka i madraca, kompresivnih čarapa i ortopedske obuće pomaže ljudima osigurati veću mobilnost. Trenutno su u potrazi za Djelatnikom u maloprodaji (m/ž) koji će u njihovoj poslovnici u Puli biti zadužen za prodaju proizvoda iz asortimana, izdavanje računa, narudžbu robe sa skladišta, izlaganje proizvoda u prodajnom prostoru i sudjelovanje u inventuri. Prijave na oglas traju do 2. ožujka.

Kafić nije kafić ako u njemu nema našeg omiljenog pića! I to uvijek!  Stoga, pridruži se timu koji to čini mogućim i zaposli se kao Skladišni administrator (m/ž) u tvrtki Roto dinamic. Novom kolegi nude rad u timu koji je otvoren i uvijek spreman pomoći, stimulativna primanja i nagrađivanje dodatnog doprinosa u radu, regres, božićnicu i uskrsnicu te priliku za stjecanjem novih vještina i znanja. Prednost pri zapošljavanju imat će pouzdane i odgovorne osobe željne učenja. Svoj životopis im pošalji do 2. ožujka.

La Loggia, boutique hotel smješten u srcu starog grada Labina koji svakom gostu nudi osobni dodir, zapošljava na poziciji General Manager (m/ž). Na ovom radnom mjestu ćeš biti zadužen za nadziranje rada hotela, restorana i bara, kreiranje rasporeda osoblja, naručivanje zaliha, kontrolu kvalitete i održavanje visoke razine iskustva gosta. Pored stalnog posla, novom kolegi nude i plaću u rasponu od 8000 do 12000 kuna, a na natječaj se mogu javiti i strani radnici. Rok za prijavu ističe 2. ožujka.

Tvrtka SISTEMA osnovana je 2015. godine, a danas, 5 godina kasnije, zapošljavaju 25 djelatnika u djelatnosti proizvodnje elektroormara i veleprodaji elektroinstalacijskog materijala. U svrhu jačanja postojećeg tima, traže osobu za rad u odjelu prodaje, i to na poziciji Komercijalist/referent prodaje i nabave u veleprodaji elektroinstalacijskog materijala (m/ž). Radni zadaci, između ostalog, podrazumijevaju telefonski kontakt s internim i eksternim kupcima, rad u veleprodajnoj poslovnici, izradu otpremnica i narudžbi te ispunjavanje troškovnika. Oglas ostaje aktivan do 3. ožujka.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u agencijskom poslovanju, naprednim softverskim rješenjima te kvalitetnim djelatnicima, Istria home se u proteklih 8 godina razvila u jednu od vodećih istarskih agencija u segmentu kuća za odmor, ugostivši u 2019. godini preko 20 000 gostiju. Kako bi u 2020. nastavili s uspješnim poslovanjem, u potrazi su za Suradnikom u rezervacijskom odjelu turističke agencije (m/ž) koji se aktivno služi njemačkim jezikom. Nude početnu plaću od 5000 kuna neto i plaćene troškove prijevoza, zaposlenje na neodređeno i mogućnost profesionalnog napretka. Javi im se do 2. ožujka.

Nisi pronašao nešto za sebe? Ne brini, jer cjelokupnu ponudu slobodnih radnih mjesta u svijetu IT-a možeš proučiti na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potražite i na MojPosao LinkedIn profilu!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa