kći nestale puljanke:

'Ova situacija je jako čudna i to se nikad prije nije dogodilo'

0
Foto: RTL
Foto: RTL

Marinela Raunić (61) otišla je iz svog stana u Tršćanskoj ulici u Puli 13. veljače i od tada joj se gubi svaki trag. Njezin nestanak je kćer prijavila i policiji 24 sata nakon nestanka, piše RTL.

"Jako sam zabrinuta jer ovo nije slično mojoj majci. Nikada nije nigdje otišla, a da se nije javila. Ovaj put čak nije ni mobitel ponijela sa sobom. Brat i ja smo je svugdje tražili i kod rodbine i kod prijatelja, ali nitko ništa ne zna", ispričala je za Vijesti.hr, Romina Raunić, kći nestale. Opisala je ta RTL što se točno događalo u njihovom stanu tog jutra prije maminog nestanka.

"Ujutro sam se spremala za posao, a moja majka je bila budna kao i obično. Ispratila me do ulaznih vrata i sve je bilo kao i inače. Rekla mi je 'vidimo se kada dodeš s posla'. Moj brat je spavao, a ona je u 9 ujutro otišla iz stana i nije mu ništa rekla. Inače je odlazila samo u trgovinu i kod prijateljice, ali sve bi to trajalo maksimalno tri sata, a i tada bi mi se javljala. Ova situacija je jako čudna i to se nikad prije nije dogodilo. U stanu je ostavila mobitel i ključeve. Majka i ja smo bile jako povezane. Uvijek mi je govorila i provjeravala se o problemima i kada bi ju nešto mučilo. To jutro bilo je obično kao i uvijek, ali nažalost, dan nije završio kao i obično", prisjetila se zabrinuta Romina za RTL dodajući kako njezina majka nije imala nikakvih zdravstvenih problema.

U Policijskoj upravi istarskoj su kazali kako imaju prijavljen i evidentiran nestanak Marinele Raunić. "Intenzivno radimo na slučaju odnosno na pronalasku nestale osobe. Nažalost, zasad nemamo korisnih informacija, pa molimo i pomoć građana da nam dojave ukoliko imaju informacije koje bi mogle pomoći", kazala je za Vijesti.hr glasnogovornica Policijske uprave istarske, Nataša Vitasović za RTL.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa