kći nestale puljanke:

'Ova situacija je jako čudna i to se nikad prije nije dogodilo'

0
Foto: RTL
Foto: RTL

Marinela Raunić (61) otišla je iz svog stana u Tršćanskoj ulici u Puli 13. veljače i od tada joj se gubi svaki trag. Njezin nestanak je kćer prijavila i policiji 24 sata nakon nestanka, piše RTL.

"Jako sam zabrinuta jer ovo nije slično mojoj majci. Nikada nije nigdje otišla, a da se nije javila. Ovaj put čak nije ni mobitel ponijela sa sobom. Brat i ja smo je svugdje tražili i kod rodbine i kod prijatelja, ali nitko ništa ne zna", ispričala je za Vijesti.hr, Romina Raunić, kći nestale. Opisala je ta RTL što se točno događalo u njihovom stanu tog jutra prije maminog nestanka.

"Ujutro sam se spremala za posao, a moja majka je bila budna kao i obično. Ispratila me do ulaznih vrata i sve je bilo kao i inače. Rekla mi je 'vidimo se kada dodeš s posla'. Moj brat je spavao, a ona je u 9 ujutro otišla iz stana i nije mu ništa rekla. Inače je odlazila samo u trgovinu i kod prijateljice, ali sve bi to trajalo maksimalno tri sata, a i tada bi mi se javljala. Ova situacija je jako čudna i to se nikad prije nije dogodilo. U stanu je ostavila mobitel i ključeve. Majka i ja smo bile jako povezane. Uvijek mi je govorila i provjeravala se o problemima i kada bi ju nešto mučilo. To jutro bilo je obično kao i uvijek, ali nažalost, dan nije završio kao i obično", prisjetila se zabrinuta Romina za RTL dodajući kako njezina majka nije imala nikakvih zdravstvenih problema.

U Policijskoj upravi istarskoj su kazali kako imaju prijavljen i evidentiran nestanak Marinele Raunić. "Intenzivno radimo na slučaju odnosno na pronalasku nestale osobe. Nažalost, zasad nemamo korisnih informacija, pa molimo i pomoć građana da nam dojave ukoliko imaju informacije koje bi mogle pomoći", kazala je za Vijesti.hr glasnogovornica Policijske uprave istarske, Nataša Vitasović za RTL.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

MEDICINSKA SESTRA/MEDICINSKI TEHNIČAR

Do: 28.02.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI/A KUHINJSKI/A RADNIK/ICA

Do: 29.02.2020.

BANJOLE, ISTARSKA ŽUPANIJA

SLASTIČAR/KA

Do: 29.02.2020.

BANJOLE, ISTARSKA ŽUPANIJA

VOZAČ/VOZAČICA TRANSFERA / TRANSFER DRIVER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA