'tanjuri su bili prazni'

Evo kako je prošla večera kod Lučana Ferenčića!

0
Foto: RTL
Foto: RTL

U utorak navečer 'Večera za 5 na selu' kuhala se kod Lučana Ferenčića u Ježenju. U početku je imao malu tremu, no na kraju je sve prošlo dobro pa je sa 31 bodom prešao u vodstvo, javio je RTL.

Lučano Ferenčić bio je vrlo uzbuđen što će svoje nove prijatelje ugostiti na večeri. Pripremio im je pravu istarsku rapsodiju te im ponudio tradicionalne recepte tog kraja. Pijat s trukinjom - tanjur istarske maneštre bio je ponuđen za predjelo.

„Maneštra je bila jako finog okusa i to me podsjetilo na maneštru kakvu su naše none kuhale“, kazala je Aleksandra. Maneštra se svima jako svidjela, osim Marijikoja smatra da to nije bilo primjereno predjelo.

Za glavno jelo Lučano je napravio istarski žgvacet s domaćim fužima te je jelo nazvao - Rebra na padelu. „Glavno jelo je bilo odlično! Meso je bilo mekano, a fuži točno onako kako ja volim“, priznala je Elisabetta. A dok su i ostali gosti hvalili Lučanovo jelo, Mariji opet nije bilo po volji - „Trebao je maknuti i odvojiti meso od kosti“, rekla je Marija, a Adil je zaključio da ona samo traži razloge za davanje niske ocjene, piše RTL.

„Nakon napornog dana zahvalan sam da je večer prošla u lijepom tonu. Dao sam sve od sebe i mislim da sam zadovoljio svačiji apetit. Tanjuri su bili prazni, znači odradio sam dobar posao“, zaključio je Lučano, javlja RTL.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa