Pula: Sanira se asfaltni kolnik na dijelu Jeretove ulice

0

Na dijelu Jeretove ulice u Puli, od k.br. 21 do k.br. 37, 12. veljače će započeti radovi sanacije asfaltnog kolnika.  Radovi će se izvoditi u sklopu redovnog održavanja nerazvrstanih cesta na području grada Pule od strane društva Cesta d.o.o.. Osim sanacije kolnika obuhvatit će izvedbu rampi za osobe s poteškoćama u kretanju  te obnovu pješačkih prijelaza. Nadalje, u sklopu predmetnih aktivnosti društvo Pragrande će izvršiti sanaciju dijela sanitarne odvodnje u dužini cca 30 metara.

Za vrijeme izvođenja radova, koji se planiraju okončati do 22. veljače, na snazi će biti privremena regulacija prometa na način da će dionica na kojoj se izvode radovi biti zatvorena za sav promet, osim vozila gradilišta i stanara na trasi.

Obilazni pravci predviđeni su preko Ulice Sv. Polikarpa i Ulice Agnana, te preko Ulice Veruda, Brijunske ulice i Ulice Ljudevita Posavskog. U Ulici Ljudevita Posavskog i Ulici Agnana postavljena su privremena autobusna stajališta, te je zabranjeno parkiranje. Mole se svi sudionici u prometu na pojačan oprez i na poštivanje privremene regulacije prometa.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

ZAŠTITAR/ZAŠTITARKA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ŠANKER/ŠANKERICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SLASTIČAR/SLASTIČARKA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

PRODAVAČ/PRODAVAČICA TEKSTILOM

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA