Cotić i Starčić

Kamp za mlade vratare: Zbog velikog interesa dva termina

0

Kamp za mlade vratare „Cotić-Starčić“ već se tradicionalno održava i ljeti i zimi. Međutim, kako polaznika kampa ima sve više, ovog puta ljetni će se kamp premijerno održati u dva termina. Mladi će vratari u Ravnoj Gori biti u razdoblju od 10. do 15. srpnja te od 21. do 26. srpnja.

Svi će polaznici, kao i lani, biti smješteni u hotelu Breza, a devet treninga u pet dana trebalo bi odraditi 40 vratara u dva ljetna termina. Iako je interes veliki, Aleksa Cotić i Aleksandar Starčić upozoravaju kako više od 40 vratara ne mogu prihvatiti: „Jednostavno, postavili smo pravila koja nam ne dozvoljavaju spuštanje kvalitete rada. Grupe od maksimalno petorice golmana po treningu su nešto što nas razlikuje od svih drugih i zbog toga već sada imamo 80% popunjen kamp. Drago nam je da nam se vratari vraćaju, to je znak da smo na dobrom putu, ali uvijek želimo i nove mlade golmane željne ozbiljnog rada i napretka.“

Kamp „Cotić-Starčić“ za vrijeme trajanja cijelo vrijeme ima, osim stručnog osoblja, na raspolaganju i liječnicu što roditeljima daje dodatnu sigurnost. Prijave traju do popune brojke od 40 vratara, a preostalo je desetak mjesta pa se svi zainteresirani mogu javiti na 098 454 580 (Aleksa Cotić) i 095 805 2627 (Aleksandar Starčić).

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa