Želimo svoj novac nazad, ovo nisu tenisice koje smo naručili!

0
Foto: 24sata
Foto: 24sata

S poštarinom stoje 399 kuna? Tako je. Očekujte paket u roku od tri radna dana. Bila je to kratka prepiska o narudžbi tenisica preko društvene mreže. Kupcu jasna, a prodavaču očigledno i ne. Paket je stigao u obećanom roku, ali u njemu su, umjesto tenisica za trčanje svjetski poznatog proizvođača, bile bijele primjerenije za šetnju. Iznos nije mali, ali zbog njega nitko neće propasti. U puno većim problemima su dva internetska kupca o čijim je problemima izvijestila istarska policija, donosi 24sata.

-  Kupnju dijelova za vozilo dogovorio je 9. siječnja ove godine 26-godišnjak s područja Poreča putem društvene mreže i uplatio nekoliko tisuća kuna na bankovni račun muškarca. Kako dijelovi nisu isporučeni do dogovorenog datuma, tražio je prodavatelja da mu vrati novac, ali ovaj to nije učinio pa ga je kupac prijavio - prva je vijest, a slična je i druga o kupcu plinske grijalice:

'Rovinjska policija zaprimila je prijavu 36-godišnjaka, koji je 19. prosinca prošle godine putem internetske stranice tvrtke s područja Omiša naručio plinsku grijalicu. Na račun tvrtke uplatio je više tisuća kuna. Više puta je kontaktirao tvrtku, no grijalicu nije dobio'. Pri kupnji od tvrtke lakše je vratiti novac uplaćen za proizvod koji poslije nije isporučen nego ako je plaćeno nekome na privatni račun, piše 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa