kuhao za milanovića

'Ne peru ruke dva dana nakon što pojedu kod mene'

0
Panta i Zoran Milanović (foto: RTL)
Panta i Zoran Milanović (foto: RTL)

Vladimir Pantović Panta kulinarska je TV legenda iz prošle sezone 'Večere za 5 na selu' kojeg su naši gledatelji već imali priliku upoznati u showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj' te 'Punom parom'. Ovaj 'istarski celebrity' s obitelji živi u Poreču, no ima i lijep posjed u malom selu Mugeba, gdje je sam sagradio tradicionalnu istarsku konobu. „Tu sam po cijeli dan, od ujutro do navečer, doma samo prespavam. Ovu konobu sam sagradio tako što sam birao kamen po kamen iz naših istarskih polja“, ispričao je ponosno prije nekoliko mjeseci za RTL.

Panta na svom imanju sadi voće i povrće, a mi smo ga zatekli u trenutku dok je obilazio masline. „Sad im izlaze plodovi i uživam gledati kako rastu. Od njih ću napraviti svoje ulje koje prodajem, ali i sam koristim“, kazao je prošlog ljeta Panta, koji još uzgaja i pomidore, lubenice, dinje i cvijeće, koje jako voli. Panta se kulinarstvom bavi već dugo, a imao je prilike kuhati i za Severinu, ali i novoizabranog predsjednika Zorana Milanovića.

„Da, kuhao sam za Milanovića, Jovanovića, Severinu… Poznati najviše vole kod mene pojesti ribu. Doktor Željko Jovanović baš je neki dan bio kod mene. Napravio sam mu rižoto s kozicama, šafranom i dodao unutra jagode. Bio je oduševljen, rekao mi je 'Pa tako nešto nikad nismo jeli!'“, rekao je Panta za RTL.

"Svi su oduševljeni. Kažu mi da ne peru ruke dva dana nakon što pojedu kod mene jer im od hrane ostane zamaman miris na rukama", dodao je. A tko su novi kulinarski celebrityji, ili oni koji će to tek postati, doznajte u ponedjeljak od 20 sati na RTL-u!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa