Sezonac.hr: Jednim klikom provjerite bogatu ponudu poslova!

0

Od 22. do 29. siječnja na sajmu poslova u turizmu i sezoni predstavlja se 40 izlagača s više od 180 oglasa za posao.

“Virtualni sajam poslova, kojeg i ove godine organizira portal MojPosao, dostupan je 0-24 korištenjem svih uređaja (računala, tableta, mobitela), a prijava na oglase je posve jednostavna putem kratkog obrasca.”

U pitanju su poslovi za stalno ili sezonski, u različitim djelatnostima. Traže se radnici u hotelima, restoranima, turističkim agencijama, trgovini, proizvodnji, skladištenju i prometu.

Izdvajamo neke od ovogodišnjih izlagača na Sajmu:

Jamnica je najveći hrvatski proizvođač mineralnih voda i bezalkoholnih pića s tradicijom duljom od 180 godina. Zbog svojeg jedinstvenog okusa, provjerene kvalitete i duge tradicije, Jamnica je danas jedan od najprepoznatljivijih hrvatskih proizvoda. Ponuda poslova Jamnice uključuje radna  mjesta: proizvodni radnik, vozač kamiona, vozač viličara, skladišni radnik, transportni radnik i prodajni developer.

Tommy je jedan od vodećih hrvatskih trgovačkih lanaca, najveća kompanija i najveći poslodavac u Dalmaciji te ponosni član TOP 25 društava po ukupnom prihodu. Kako bi nastavili koračati dobro utabanim, uspješnim poslovnim putem, traže nove kolege na pozicijama: prodavač, skladištar, radnik na gastro odjelu, prodavač na odjelu ribarnice, mesar i čistač/čistačica. Ako želite doznati nešto više, proučite njihovu paletu oglasa.

Počeci Lidla u Hrvatskoj sežu još u 2002. godinu kada su prvi zaposlenici pripremali tržište, kupovali zemljišta i gradili trgovine. Danas broje više od 90 trgovina i zapošljavaju oko 2400 zaposlenika. Na sajmu poslova Lidl traži sezonske radnike za rad u poslovnicama diljem obale i na otocima, ali i u ostatku Hrvatske.

Maistra je jedna od vodećih hotelijerskih kompanija u Hrvatskoj i sinonim za toplinu mediteranskog gostoprimstva. Uoči nadolazeće turističke sezone, u potrazi su za zaposlenicima koji će raditi na radnim mjestima: animator, konobar, kozmetičar/wellness terapeut, kuhar, odgajatelj, pizza majstor, recepcionar, servir i sobar. Također, u njihovoj bogatoj ponudi se krije i program pripravništva za buduće hotelske menadžere.

Bluesun Hotels & Resorts je mjesto dobre energije u kojem zaposlenici imaju sve što je potrebno za ugodnu radnu atmosferu. Njeguju vrijednosti poput kolegijalnosti, ravnoteže privatnog i poslovnog dijela života, rasta i razvoja. Trenutno zapošljavaju na pozicijama – pekar, konobar, šef kuhinje, wellness terapeut, kuhinjski radnik-perač suđa, kuhar, konobar, pomoćni konobar, samostalni radnik u proizvodnji povrća, sobar/sobarica i djelatnik u turističkoj agenciji. Detalje istražite u njihovoj ponudi poslova.

Le Méridien Lav, luksuzni je hotel s pet zvjezdica koji se nalazi u Podstrani. Zahvaljujući opremi u skladu s najnovijim i najvišim svjetskim standardima, gostima nudi luksuzan i udoban boravak u 381 smještajnih jedinica, uključujući 11 apartmana. Turističku sezonu žele dočekati spremni, s novim i kvalitetnim radnicima. O tome dovoljno govori njihova ponuda poslova – traže barmene, konobare, F&B supervizore, prve kuhare, druge kuhare, wellness terapeute i spasioce na plaži.

Liburnia Riviera Hoteli, vodeća hotelska kuća na Kvarneru, upravlja s 14 hotela i 6 vila te autokampom na Opatijskoj rivijeri, baštineći pritom tradiciju u hotelijerstvu dulju od 125 godina, posebice u kongresnom i wellness turizmu. Za narednu turističku sezonu traže sezonske radnike, ali i zaposlenike na duži period. I zato, proučite njihovu ponudu atraktivnih radnih mjesta i pronađite posao po vašoj mjeri.

Samo nekoliko koraka udaljen od prekrasne plaže, Radisson Blu Resort & Spa, nudi priliku za opuštanje i istraživanje atraktivne jadranske obale i okolnih otoka. Istovremeno, zainteresiranim posloprimcima pruža mogućnost za zaposlenjem na pozicijama: maniker/pediker, kozmetičar/maser, konobar, kuhar, sobar/sobarica, spa recepcionar, nosač prtljage, concierge, hotelski menadžer-pripravnik i recepcionar. Detalje oglasa možete pogledati na Radisson Blu resort & Spa štandu na sajmu.

Preostale izlagače i cjelokupnu ponudu oglašenih radnih mjesta potražite na stranici Sajma.

Na svakom od štandova izlagača zainteresirani kandidati mogu pronaći sve potrebne informacije o radnim uvjetima, fotografije radnog okruženja, priče trenutnih zaposlenika, mogućnosti edukacije i ostale bitne informacije.

I zato, do 29. siječnja posjetite Sezonac.hr i nadolazeću sezonu dočekajte 's poslom u džepu'!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa