Doll House u Sežani

Otvara se bordel s lutkama: pola sata košta 60 eura

0
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Istarski poduzetnici (“poduzetnice”) slovenskog primorja poslovnu priliku vide u lutkama. I to onim lutkama za odrasle, koje služe za seksualne usluge. Otvara se Javna kuća “Doll House” u Sežani. Plastične djevojke iznajmljivati će se klijentima.  Uskoro će im se pridružiti i „dečko“. Da i nježniji spol ne bude diskriminiran. Ali i “gey” populacija. Istraživanje je potvrdilo da klijenti postoje.

„Dugo smo tražili pogodno mjesto za naše poslovanje. Budući da smo željele da stvar bude što diskretnija, odlučili smo se za Sežanu i lokaciju koja nije vidljiva svima a blizu je svima.  Također smo izabrale Sežanu zbog blizine Istre i granice s Italijom “, kaže Sandra Negro.  Zajedno sa svojom poslovnom partnericom Valentinom Markežič. “Start Up” im je za sada sa dvije “djevojke” po mjeri.  „To su posebne, vrhunske, TPE silikonske lutke. Tople su, imaju temperaturu ljudskog tijela, “ kaže Sandra Negro. Jedna je kovrčava crnokosa a druga je plavuša s dugom kosom.

Kupci će s lutkama moći učiniti sve što mogu sa ženom.  Ali iz higijenskih razloga morat će koristiti kondom i pažljivo rukovati ovom modernom ljubavnom opremom kako se ne bi ozlijedili. Na pitanje o higijeni Sandra Negro je odgovorila: “Nakon svake upotrebe lutke se dezinficiraju i čiste prije daljnje uporabe posebnim sredstvima za čišćenje koja su namijenjena za tu svrhu i dio su propisane opreme za održavanje.” Kuća ljubavi za Bordel lutke , što je novost u Sloveniji, ne treba posebna odobrenja. Također, ne uzimaju se osobni podaci klijenata, jer tamo neće provesti noć.

Lutke će se iznajmljivati ​​na pola sata za 60 eura, sat vremena njihovo će društvo koštati 80 eura a dva sata 120 eura. Kupci će moći gledati posebne TV programe, zabavljati se igračkama za odrasle i na kraju se tuširati. Za lutke ne postoji sud i kazneni zakon, nema trgovine bijelim robljem ili prisilni rad, niti postoji rizik od prijenosa bolesti (barem proizvođač tako jamči). To će biti prvi pošteni etični bordel u Sloveniji. A tako blizu Istre. (Istragram)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa