Mnoštvo ljudi i odlična atmosfera na Badnjem jutru Adventa Poreč

0

Druženje i prigodna marenda uz prigodnu glazbu - tako je proteklo Badnje jutro u Poreču, program u sklopu Adventa Poreč koji je Grad Poreč već tradicionalno priprema za sve građene i goste uoči Božića.

Na nekoliko štandova na Trgu Matije Gupca besplatan bakalar i vino za sve okupljene dijelili su gradonačelnik Loris Peršurić sa zamjenicima Nadijom Štifanić Dobrilović, Sanjom Oplanić i Elijom Štifanićem, a sedmu godinu zaredom ovo je druženje povodom božićnih i novogodišnjih blagdana okupilo do sad najveći broj Porečanki, Porečana i gostiju dosad. Ukupno je podijeljeno tisuću porcija bakalara i vina, a brojni su se gosti na marendi družili sve do popodnevnih sati.

Uz laganu glazbenu podlogu Baredinesaura te Sergia Pavata i Orchestre Istriane ovaj je domjenak bio dar Grada Poreča za sve građane i goste uoči božićnih blagdana i prilika za zajedničko druženje, a proteklo je u ugodnoj i zabavnoj atmosferi prije odlaska domovima i priprema za Badnju večer.

Na Adventu ćr Badnju večer svojim nastupom uljepšati The Soulmates Duo s početkom u 19 sati, dok će se na sam Božić održati „Christmas Special“ koncert Sounfingersa.

Organizator Adventa Poreč je Grad Poreč, partneri su TZ Grada Poreča, Plava Laguna i Valamar Riviera, a suorganizatori TZ Istarske županije, Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Centar za mlade Poreč, Udruženje obrtnika Poreč, Sportska zajednica Grada Poreča, Zajednica Talijana Poreč, porečke udruge kao i sve škole i vrtići te brojni drugi.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

POMOĆNI RADNIK U SKLADIŠTU (FIZIČKI RAD)

Do: 21.09.2020.

BIBIĆI, ISTARSKA ŽUPANIJA

PROJEKTANT/ICA - ARHITEKT/ICA

Do: 24.09.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ČISTAČ/ICA

Do: 26.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

ELEKTROINSTALATER/KA

Do: 26.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA