Evo kako je bilo na otvorenju proširenog Pula City Malla (foto)

0

U samom srcu Adventa, 19. prosinca točno u 9 sati veselim nastupom Pulskih mažoretkinja svoja je vrata otvorio prošireni dio Pula City Malla. Brojne nestrpljive posjetitelje dočekali su brendovi kao što su: Bipa, Baby Center, CCC, Intersport, Jysk, NKD, Orsay, Leggiero Loft, S'Oliver, Pepco, Tedi, McDonalds i KIK. Prigodan program u pravom božićnom duhu trajat će sve do 22. prosinca. Voditelji kroz programe povodom otvorenja proširenog dijela centra jesu Ružica Koraca u četvrtak i petak, a u subotu i nedjelju Dražen Turina Šajeta.

Posjetitelji su istraživali što se novo nudi u centru, a najmlađi uživali u kreativnim radionicama, napisali pismo ili šapnuli Djedu Mrazu svoje želje. Na otvorenju Pula City Malla u posjetu su došli Djed i Baka Mraz te razveselili djecu, a centar se vrlo brzo napunio brojnim posjetiteljima. Čarobno je bilo promatrati majstorije na štulama svjetlećih anđela.

U petak u 13 sati djeca će moći uživati u prigodnoj predstavi Neuredan Božić, a tijekom četiri dana posjetitelji će moći okušati sreću te osvojiti prigodne darove na Adventskom kolu sreće.

Ne propustite programe koji vas očekuju sve do nedjelje, a pogodnosti povodom otvorenja te dodatne informacije za kupce možete pronaći na www.pulacitymall.hr. Centar je „Pet friendly“. Investitor i vlasnik Pula City Malla je hrvatsko projektno društvo u sklopu austrijske Grupacije MID. Tvrtka je jedan od vodećih i najvećih „developera“ na domaćem tržištu, a u svom portfelju sadrži brojne realizirane projekte od kojih su najpoznatiji: Garden Mall u Zagrebu (prodano), TC Koprivnica (prodano), STC Osijek (prodano), STC Sisak (prodano), STC Valpovo (prodano), Pula City Mall, STC Umag i Galerija Poreč.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa